Spaarplan, hoe gaat het nu? Sept 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Sept 2018. Vorige week konden jullie lezen hoe ik extra geld verdien via internet. Deze week vertel ik jullie hoe het met mijn spaarplan gaat deze maand.

Spaarplan, hoe gaat het nu? sept 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Sept 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Sept 2018. Vorige maand konden jullie lezen hoe het op dat moment met mijn spaarplan ging. Ook in dit artikel vertel ik jullie weer hoe het deze afgelopen maand gegaan is met mijn spaarplan! Dus lees lekker mee.

Zoals jullie wellicht weten ben ik momenteel bezig met 2 spaardoelen. Namelijk het vullen van mijn ‘bufferrekening’ en het vullen van de ‘verhuizen’ spaarrekening. Ik denk dat beide rekeningen wel voor zich spreken en dat er geen verdere uitleg voor nodig is. Op de bufferrekening staat nu inmiddels een bedrag van 169,06 euro. Hier zit ook weer een stukje kwartaalrente bij wat is uitgekeerd. Dus daardoor had ik alweer 1,90 euro extra. Zo langzaam aan begint dit bedrag nu wel echt ergens op te lijken. Volgende maand geef ik deze rekening even een extra boost door er een bedrag extra op te storten, maar daarover volgende maand meer. Mijn spaardoel voor die rekening is minimaal 1500 euro om te beginnen.

Mijn hoofd spaardoel is nog steeds verhuizen. Dus op de ‘verhuizen’ spaarrekening zet ik nu grote bedragen. Vorige maand stond hier nog maar 120 euro op, maar dit is deze maand uitgekomen op een eindstand van 515 euro. Dus ook dat begint nu eindelijk ergens op te lijken. En dat geeft wel echt een heel goed gevoel. Het is natuurlijk nog verre van genoeg, maar de eerste 500 is in elk geval gehaald! Op naar de 1000 euro! Deze rekening zal in elk geval t/m het eind van dit jaar hard blijven groeien. In oktober ben ik namelijk ook nog eens jarig, dus naast wat extra geld van mijn overuren wat ik erop zet, gaat ook mijn verjaardagsgeld in zijn geheel naar deze spaarrekening toe.

Alles om maar zo snel mogelijk te kunnen verhuizen!

Hoe gaat het met jullie spaardoelen? Hebben jullie je doel voor afgelopen maand gehaald, of niet?

5 thoughts on “Spaarplan, hoe gaat het nu? Sept 2018”

  1. Dankje! šŸ™‚
    Ja zeker is die al goed gevuld! Ik had daar al steeds stukje bij beetje geld in gestopt. En dat is ook idd precies mijn plan; wat overblijft is voor de verhuizing.
    Al denk ik dat dat nihil zal zijn. Want ik heb ook echt nog veel kleding nodig omdat ik veel oude dingen niet meer paste of omdat het versleten was, dus dat wil ik op vakantie gaan kopen zoveel mogelijk (is daar goedkoper te krijgen dan hier).
    Maar er komen my weekly moneyzz online over de vakantie! Als ik terug ben. Eentje over de eerste week en eentje over de 2e week. Ik weet nog niet precies hoe ik die ga invullen.. Omdat ik niet alles zelf betaal. Dus ik twijfel nog of ik alleen de shopkosten zal vermelden, echt het geld wat ik zĆ©lf uitgegeven heb, of de gezamenlijke kosten. Maar ik heb nog even om daarover na te denken šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *