Spaarplan hoe gaat het nu September 2019

29 september 2019 6 Door Marìs

Spaarplan hoe gaat het nu September 2019. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen. Er kwam weer een mooi bedrag bij! Ik vulde deze maand vooral mijn bufferrekening weer even goed aan. Maar dat was niet het enige!

Spaarplan hoe gaat het nu September 2019

Spaarplan hoe gaat het nu September 2019. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag! Ik had eigenlijk deze maand maar 1 groot spaardoel en dat was mijn verbouwing potje weer verder aanvullen. Daarnaast vulde ik ook weer een heel klein beetje mijn bufferrekening aan. En ik zette weer een bedrag op de vakantierekening.

Leestip: Zo verging het mij in Augustus!

Deze maand heb ik weer voor diverse dingen gespaard.

Om te beginnen 75 euro voor Gran Canaria 2020. Deze rekening zal volgende maand weer leeg zijn, want over een paar dagen doe ik de aanbetaling voor deze vakantie.

Dan mijn bufferrekening. Vorige maand vulde ik deze alweer tot de 1000 euro. Inmiddels haalde ik hem daarna weer leeg vanwege de verbouwing. Daarna kwam er af en toe een paar cent bij en daarna nog 4,76 euro. In totaal staat er nu 10 euro op deze rekening.

Tot slot vulde ik dus mijn verbouwing potje weer redelijk lekker aan. Daar kwam 615 euro bij, want we zijn er nu voor aan het zorgen dat de badkamer zo snel mogelijk af komt. Maar dat moet dan natuurlijk wel gewoon steeds betaald worden, stukje bij beetje! Ik douche nu al maanden bij familie/ vrienden. Daarnaast doe ik daar ook mijn was. Dat ben ik inmiddels wel goed zat. Natuurlijk ben ik wel dankbaar voor dat het kan. Maar het kost erg veel energie om daarvoor steeds ergens anders heen te moeten. Dus ik zal heel erg blij zijn als mijn eigen badkamer binnenkort klaar is! Daar verheug ik mezelf nu al énorm op!

Leestip: Online extra geld verdienen doe ik zo!

Over deze afgelopen maand ben ik zeker tevreden. Ik vulde mijn verbouwing potje redelijk goed bij. Op naar volgende maand! Dan ga ik bedragen terug zetten/ betalen die geleend zijn. Stukje bij beetje dan. En natuurlijk weer een beetje de buffer aanvullen en mijn vakantierekening.

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie dit jaar ook al wat (kleine) doelen behaald?