Spaarplan juli 2023

Spaarplan juli 2023

28 juli 2023 0 Door Marìs

Op dit moment lees je; Spaarplan juli 2023. Ik deel deze maand wederom met jullie hoeveel ik spaarde en reserveerde en voor welke doelen ik dat deed.

Spaarplan juli 2023

Spaarplan juli 2023

Je leest nu; Spaarplan juli 2023. Hoeveel spaarde ik, en voor welke doelen? Dat lees je uitgebreid in dit artikel. Inmiddels is het alweer tijd om met jullie te delen waar ik mijn spaargeld deze maand heb gelaten. Deze maand spaarde ik in totaal 684,45 euro. Een net bedrag als je het mij vraagt.

Leestip: Leer kleine bedragen waarderen!

Vandaag mijn overzicht van hoe ik er nu voor sta. Om te beginnen mijn vakantie (naar buitenlandse vriendinnen) spaarrekening. Hiervoor spaarde ik 0 euro. Want ik moest een vakantie betalen. Normaal is het 150 euro. Dit maandbedrag voelt goed! Wel zou ik er in de toekomst graag 200 euro van maken. Puur zodat ik elk jaar op vakantie kan én dat het meeneemgeld er dan ook bij in zit.

Voor beleggen reserveerde ik deze maand niks.

Op de buffer rekening zette ik 0 euro. Deze ga ik later weer aanvullen.

Dan de Auto spaarrekening. Hierop spaar ik voor onderhoud, tanken en ook voor als mijn auto te zijner tijd vervangen moet worden. Ik spaarde 0 euro deze maand. Want ik heb net in februari 2023 een nieuwe 2e hands auto gekocht.

Daarnaast zette ik ook 0 euro op de Uitjes spaarrekening.

Tot slot de Belasting reservering. Hier reserveerde ik 0 euro voor. Sinds een tijdje zet ik hier een vast maandbedrag voor weg, namelijk 30 euro. Zo heb ik alvast een leuk bedrag staan voor wanneer ik een volgende keer weer moet betalen. Dit doel staat tijdelijk heel even stil, zodat ik eerst al het geleende geld voor de aanschaf van mijn nieuwe 2e hands auto terug kan zetten waar ik het vandaan haalde. Ook zitten er wat grote aankopen aan te komen, die gaan ook voor.

Wisselend

Maandelijks investeren heb ik nu weer gepauzeerd, deze maand reserveerde ik hier geen geld voor. Voorlopig zal dit geen vast maandbedrag zijn, maar steeds wisselen. Omdat het de komende maanden even niet uit komt, heb ik dit doel op pauze gezet.

Huis overkopen spaarrekening, hiervoor spaarde ik deze maand 20,45 euro. Dit bedrag verschilt maandelijks omdat ik hier ook altijd alle rente die ik ontvang naartoe overmaak. Ik vind het prettiger om alle rente op 1 rekening te verzamelen. Zo kan ik op mijn andere spaarrekeningen ronde bedragen aanhouden.

Tot slot reserveerde ik ook alvast 624 euro weg voor mijn nieuwe matras (en 3 hoeslakens en 2 moltons). Ik heb mijn matras inmiddels ontvangen en betaald, dus het geld is ook bijna meteen weer uitgegeven.

Leestip: Duurder geeft een groter geluksgevoel?

Hoeveel geld spaarde jij in juli? En voor welk doel was dat?

Spaarplan juli 2023