Spaarplan juni 2023

Spaarplan juni 2023

28 juni 2023 0 Door Marìs

Op dit moment lees je; Spaarplan juni 2023. Ik deel deze maand wederom met jullie hoeveel ik spaarde en reserveerde en voor welke doelen ik dat deed.

Spaarplan juni 2023

Spaarplan juni 2023

Je leest nu; Spaarplan juni 2023. Hoeveel spaarde ik, en voor welke doelen? Dat lees je uitgebreid in dit artikel. Inmiddels is het alweer tijd om met jullie te delen waar ik mijn spaargeld deze maand heb gelaten. Deze maand spaarde ik in totaal 853,29 euro. Een mooi bedrag als je het mij vraagt.

Leestip: Leer kleine bedragen waarderen!

Vandaag mijn overzicht van hoe ik er nu voor sta. Om te beginnen mijn vakantie (naar buitenlandse vriendinnen) spaarrekening. Hiervoor spaarde ik 150 euro. Dit maandbedrag voelt goed! Wel zou ik er in de toekomst graag 200 euro van maken. Puur zodat ik elk jaar op vakantie kan én dat het meeneemgeld er dan ook bij in zit.

Voor beleggen reserveerde ik deze maand niks. De laatste 150 euro die ik van de vakantierekening geleend heb, zette ik deze maand wel gelijk weer netjes terug!

Op de buffer rekening zette ik 0 euro. Deze ga ik later weer aanvullen.

Dan de Auto spaarrekening. Hierop spaar ik voor onderhoud, tanken en ook voor als mijn auto te zijner tijd vervangen moet worden. Ik spaarde 0 euro deze maand. Want ik heb net in februari 2023 een nieuwe 2e hands auto gekocht.

Daarnaast zette ik ook 20 euro op de Uitjes spaarrekening.

Tot slot de Belasting reservering. Hier reserveerde ik 0 euro voor. Sinds een tijdje zet ik hier een vast maandbedrag voor weg, namelijk 30 euro. Zo heb ik alvast een leuk bedrag staan voor wanneer ik een volgende keer weer moet betalen. Dit doel staat tijdelijk heel even stil, zodat ik eerst al het geleende geld voor de aanschaf van mijn nieuwe 2e hands auto terug kan zetten waar ik het vandaan haalde. Ook zitten er wat grote aankopen aan te komen, die gaan ook voor. De rekening zelf staat namelijk niet op 0, daarom durf ik dit wel even te pauzeren.

Wisselend

Maandelijks investeren heb ik nu weer opgepakt, deze maand reserveerde ik hier geen geld voor. Voorlopig zal dit geen vast maandbedrag zijn, maar steeds wisselen. Omdat het deze maand even niet uit kwam, spaarde ik hier even geen geld voor.

Huis overkopen spaarrekening 23,29 euro. Ik ben nu de 200 euro gepasseerd op deze rekening, dus het begint eindelijk ergens op te lijken! Op naar nog vele duizendjes meer!

Verder reserveerde ik deze maand 200 euro voor de aanschaf van een hometrainer die ik binnenkort ga kopen. Ik heb er al diverse uitgeprobeerd en niet alles zit lekker. Vanwege mijn rug is dat natuurlijk wel een vereiste dat het goed zit. Anders ga ik hem uiteindelijk niet gebruiken en dat zou zonde zijn!

Daarnaast zette ik tot slot ook alvast 310 euro weg voor mijn nieuwe matras (en 3 hoeslakens en 2 moltons). Hier moet in juli nog geld bij, het matras komt namelijk pas na mijn salaris van juli ontvangen te hebben, dus dat is perfect!

Leestip: Duurder geeft een groter geluksgevoel?

Hoeveel geld spaarde jij in juni? En voor welk doel was dat?

Spaarplan juni 2023