Spanje en Sint – diary 88

Spanje en Sint – diary 88. Ik werd bezocht door Spanje en het was Sinterklaas. Kijk weer gezellig mee met mijn vorige week!

Spanje en Sint – diary 88

Spanje en Sint – diary 88. In mijn diary van deze week zien jullie wat ik vorige week allemaal deed. Zo kreeg ik wat lekkers op mijn werk mee naar huis vanwege Sinterklaas en met mijn moeder samen ging ik krassen.

Leestip: 1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo!

Woensdag 4 december

De toplanden vanuit waar mijn blog werd bezocht op een rijtje! Zo leuk om te zien dat er blijkbaar ook mensen zijn vanuit Spanje die mijn blog bezoeken. Echt het beste land wat op nr 3 kan staan wat mij betreft! Loooove Spanje!

Donderdag 5 december

Op het werk kregen we vandaag een speculaas pietje! Omdat het Sinterklaas was. Leuk bedacht. Ik wist niet dat ze bestonden.

Wij doen thuis nooit aan Sinterklaas, maar mijn moeder nam een december kraskalender mee en lekkere snacks. Zij at en sliep bij mij (nee niet omdat het Sinterklaas was, maar gewoon omdat het kan). Dus onze avond was gezellig!

Vrijdag 6 december

Op het werk staat hij alweer! De kerstboom! Hij ziet er echt mooi uit en de kantine ziet er ook meteen een heel stuk gezelliger uit.

Zaterdag 7 december

Ook kreeg ik een boekje over geld te leen van een collega. Altijd interessant! Het was niet helemaal mijn manier van schrijven omdat ik vond dat ze te vaak over het negatieve begonnen en dat je er vooral niet negatief in moet staan, maar ze begonnen er wel steeds weer over. Beetje tegenstrijdig vond ik dat. Maar verder wel leuk om gelezen te hebben.

En ik word sinds een week of 2 zo erg gemindfuckt op mijn werk! Er is dus een nieuwe collega en ze lijkt zo erg op mijn Canarische vriendin. Alleen dan bruin/ zwart haar (ipv blond geverfd). Steeds als ik haar zie denk ik; hey dat is ‘naam’! O nee, dat kan niet.. ze woont niet hier. Zó raar is dat!

Dus dat schreef ik naar haar en ik wenste haar een fijn weekend. De reactie was duidelijk. Ik heb weer iemand laten lachen😂🙈 en ze wenste mij ook een fijn weekend. Ik heb echt zó onwijs veel zin in het najaar van 2020 als ik haar eindelijk weer op kan zoeken! Ik tel nu al af!

Zondag 8 december

Vandaag was ik zó intens moe dat ik na het ontbijt in bed bleef liggen en zeker tot half 12 steeds weer wegzakte in slaap. Maar het was ook gigantisch druk op het werk afgelopen week. Ik werkte 2x zoveel als normaal dus helemaal kapot in het weekend en in de avonden. Eigenlijk teveel voor mij, maar als ik dit nog even vol hou dan heb ik wel flink wat extra geld. En dat is hard nodig. Zo begin ik het jaar direct heel erg goed. Dan maar even veel slapen steeds.

Leestip: Wat ik wil bereiken met mijn blog 2020!

Hebben jullie wel eens iemand gezien die zó erg lijkt op iemand die je kent dat het bijna eng is en je ervan in de war raakt? Zo van: huh?! Dat kan toch niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *