Start renovatie – diary 180

Start renovatie – diary 180

14 september 2021 8 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Start renovatie – diary 180. Jullie zien dat ze deze week gestart zijn met mijn tuin renovatie. Ook startte ik in een nieuw boek.

Start renovatie - diary 180

Start renovatie – diary 180

Deze week zien jullie mijn diary; start renovatie – diary 180. Want eindelijk na 2,5 jaar hier wonen wordt de tuin opgeknapt. Ook begon ik in een nieuw boek van de bieb.

Leestip: Hoe ik ruim 1600 euro verdeelde!

Woensdag 8 september

Start renovatie - diary 180

Vandaag startte ik in dit boek. Een van de boeken die ik uit moet hebben voordat ik op vakantie ga. Het is een spannend verhaal! Ik ben benieuwd hoe het afloopt.

Later deze week

Start renovatie - diary 180

EINDELIJK na 2,5 jaar hier wonen zijn ze gestart met de tuinrenovatie! De tuin werd leeggehaald met de graafmachine. Dat was nog een flinke klus.

Start renovatie - diary 180

Ook werden er platen tegen het huis geplaatst zodat het zand niet meer onder het huis kan zakken. Op deze foto zit de eerste plaat net in de grond.

Zaterdagavond

Was de rottigste avond van de week. Ik hoorde dat een vriend van ons is overleden. Van de week appte hij nog trots de foto’s van hem met zijn eerste kleinzoon naar ons.

Hij was al jaren ernstig ziek en is vrijdag overleden. Altijd bleef hij positief en ik kende hem al vanaf mijn geboorte (of hij mij). Ook maakte hij voor mij 2 hele mooie schilderijen waaronder 1 van de duinen van Maspalomas. Ik was erg verdrietig (en nog steeds). Ik voelde daarom verder ook geen behoefte meer om nog te bloggen of foto’s te maken afgelopen weekend. Wel blijf ik foto’s maken van de tuin, dat geeft gelukkig een beetje afleiding.

Leestip: Tuinrenovatie is gestart!

Welk boek ben jij nu aan het lezen? Van welke schrijver is het?