Stille week – diary 50

Stille week – diary 50. Deze week was een stille week. Ik kreeg geen goed nieuws én ontving een uitnodiging voor een herdenking (celebration of life) en condoleance.

Stille week - diary 50

Stille week – diary 50

Stille week – diary 50. Zoals ik hierboven beschreef was het een stille week wat foto’s betreft. Maar niks online zetten vond ik ook geen goede optie. En deze weken zitten er soms ook gewoon tussen in je leven. Van die weken waarin niet veel bijzonders gebeurt wat je op de foto kunt zetten. Of dat je soms even totaal geen zin hebt om foto’s te maken.

Dinsdag 12 maart

Stille week - diary 50

Vandaag zocht ik afleiding door een Harry Potter dvd te kijken. Want ja mensen konden nog bieden op het huis en ik werd steeds zenuwachtiger. Dus ik kon wel wat afleiding gebruiken. Daarom deed ik tussendoor ook sudoku.

Woensdag 13 maart

Stille week - diary 50

Vandaag moesten we naar de tandarts en aten we gezellig bij een vriendin van mijn moeder die ik ook al jaren lang goed ken.

Ook ontving ik vandaag een uitnodiging voor de herdenking (celebration of life) plus condoleance van Papapia Douwes. Ik had een kaartje gestuurd naar de familie om ze sterkte te wensen en te zeggen dat ik aan ze dacht en kreeg deze uitnodiging terug. Wat mij erg raakte, dus ook daar was ik mee bezig in mijn hoofd.

Donderdag 14 maart

De hele dag gespannen zitten wachten of we wat zouden horen over het huis, en tussen de middag kregen we te horen dat het wéér niet gelukt was. Wij hadden 20.150 euro boven de vraagprijs geboden, maar waren toch nog overboden. Toen was ik even helemaal klaar met alles en stortte even in. Dit was zo een goede kans, we konden eindelijk eens een heel mooi en goed bod doen en dan nog gaat het aan je neus voorbij.

Zondag 17 maart

Stille week - diary 50

Vandaag realiseerde ik me in de avond dat ik helemaal geen foto’s meer gemaakt had nadat we het slechte nieuws te horen gekregen hadden dat het weer niet gelukt was. Dus maakte ik deze foto die symbool stond voor wat ik vandaag gedaan had: sudoku’s maken en tv kijken. Na in de ochtend eerst boodschappen gehaald te hebben.

Dit was dus een erg korte diary deze keer, maar ik wilde ook niet niks online zetten. Hij is wat later online gekomen omdat ik gisteren de hele dag in Amsterdam was vanwege de herdenking en condoleance van Papapia.

Hoe was jullie week? Kunnen jullie slecht nieuws wat je zo teleurgesteld maakt makkelijk loslaten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *