Stilte voor de storm – diary 59

Stilte voor de storm – diary 59. Afgelopen week verliep nogal stil. Iets té stil naar mijn zin.

Stilte voor de storm - diary 59

Stilte voor de storm – diary 59

Stilte voor de storm – diary 59. Afgelopen week verliep iets té stil naar mijn zin. Nog geen sleutel gekregen, zélfs niet om te meten. De verkoopmakelaar ligt nogal dwars. Die heeft gewoon geen zin om 2x in korte tijd een eindje te moeten rijden om naar het huis te komen. Dus frustraties genoeg hier!

Leestip: Eerste volle werkweek! Diary 58

Maandag 13 mei

Stilte voor de storm - diary 59

Ik ging er even lekker voor zitten, want ik had de 2 folderpakketten tegelijk in de brievenbus. Dus lekker een kop thee erbij en de leukste folders bekijken. Ik maak altijd een volgorde van minst leuke folder naar leukste folder. Het leukste als laatste en wat ik echt niet leuk vind bekijk ik helemaal niet, dat gaat ongezien weg.

Dinsdag 14 mei

Vandaag natuurlijk weer gewerkt. Was een lekkere dag vandaag met redelijk wat te doen, dus dat was welkom, want ik moet er nu natuurlijk wel wekelijks voor zorgen dat ik mijn uren blijf halen. Anders pikken ze mintijd van mijn overuren af wat ik die weken ervoor gedraait heb. En daar zit ik niet op te wachten want ik heb juist nu wel extra geld nodig. Ik heb nog wat in te halen 😉

Woensdag 15 mei

Stilte voor de storm - diary 59

Vandaag was ik voor 9 uur al klaar met werken maar voor 1x was ik daar wel blij mee! Want ik wist dat vandaag mijn douchewand en badkamerkastje bezorgd zouden worden, maar er stond niet hoe laat ze zouden komen. Er stond eerst dat mijn zending niet te vinden was. Dus belde ik de winkel waarna ze mij verzekerden dan het wel vandaag mee zou gaan. Even later stond deze bezorgdtijd op internet. Daar had ik dus nog geen reet aan. Maar gelukkig kwamen ze net na de lunch.

Donderdag 16 mei

Stilte voor de storm - diary 59

Toen ik thuis kwam had ik trek in wat zouts, dus ik nam cocktailnootjes.

Stilte voor de storm - diary 59

In de post app zag ik dat dit zou komen, dus ik hoopte dat dat de welkombrief was. Dat zou betekenen dat de financiering rond is. Maar helaas, het was een brief om je account te activeren. Mét een typfout in het emailadres. Nu sturen ze wéér per post een nieuwe activatiecode en weet ik dus nog niks. Mega irritant!

Vrijdag 17 mei

Stilte voor de storm - diary 59

Gistermiddag ben ik nog even samen met mijn moeder naar het centrum gegaan. Ik moest broeken weg brengen die korter gemaakt moesten worden en op de terugweg gingen we langs de hema. Mijn moeder had namelijk nog een cadeaukaart voor een taart twv 5 euro, dus haalden we een gratis slagroomschnitt. Smaakte best goed!

Zaterdag 18 mei

Stilte voor de storm - diary 59

Ik ontdekte weer een nieuw leuk Spaans nummer! Er duiken weer genoeg leuke Spaanse nummers op, dus daar word ik blij van!

Stilte voor de storm - diary 59

Die Spaanse nummers oefen ik dan op youtube. Ik typ altijd de titel van het liedje in en daar achter het woord ‘letra’ wat songtekst betekend. En dan tig keer oefenen.

Zondag 19 mei

Stilte voor de storm - diary 59

Ook las ik op bloglovin’ weer even alle artikelen die ik nog niet gelezen had en zo liep ik weer bij. Ik klik altijd op ‘markeren als ongelezen’ als ik ergens gereageerd heb op een artikel. Want je krijgt nooit bericht als iemand op jouw reactie reageert. En zo kan ik toch gewoon zien of er nog iemand gereageerd heeft zonder dat ik hoef te onthouden waar ik op gereageerd had. Zo vergeet ik nooit welke blog en welk artikel ik nog even moet checken. Hoe doen jullie dat?

Leestip: Hypotheek aangevraagd!

Hopelijk komt er deze week beter nieuws over de sleutel! Want wij zijn het wachten hier allebei behoorlijk zat.

Wat zijn jullie plannen voor deze week? Die van mij de sleutel zien te bemachtigen om bedrijven te laten meten! En het liefst ook de overdracht te laten plaatsvinden.

5 thoughts on “Stilte voor de storm – diary 59”

  1. Ik vink altijd aan als ik reactie wil krijgen op mijn reactie. Maar dat kan bijv niet op jouw blog, dus die check ik dan extra na een paar dagen.
    En sommige mensen reageren nooit, op een reactie dus dat is jammer.

    Succes met de dingen waar je voor moet afwachten! Kun je ondertussen vast inpakken ofzo? Naast werken natuurlijk 😉

    1. Ook een manier ja! Haha ok geen idee hoe dat werkt of ik dat ergens kan instellen of dat dat per WordPress thema verschilt. Ja dat vind ik idd ook altijd jammer!
      Thanks! Helaas is alles wat ik nu kan missen al ingepakt 😉 haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *