Taart en puzzels – diary 108

Taart en puzzels – diary 108

5 mei 2020 4 Door Marìs

Taart en puzzels – diary 108. Afgelopen week at ik taart vanwege een verjaardag en ik ontving eindelijk mijn bestelde puzzels.

Taart en puzzels - diary 108

Taart en puzzels – diary 108

Taart en puzzels – diary 108. Afgelopen week had ik wat in te halen met lezen en dankzij 1 dun boekje lukte dat ook goed. Ook at ik taart die ik zelf kocht én ik ontving eindelijk mijn bestelde fotopuzzels.

Leestip: Wat doe ik nu allemaal met sparen 4!

Maandag 27 april

Taart en puzzels - diary 108

Vandaag las ik dit boek uit! Ik vond hem spannend! Uitgebreide review staat op mijn blog ikleesgraag

Dinsdag 28 april

Taart en puzzels - diary 108

Ik at een tropisch taartje want mijn lieve Canarische vriendinnetje was jarig! Dus kocht ik dit taartje (die nieuw was en érg lekker) in de supermarkt om het op afstand ‘mee te vieren’ en ik stuurde haar deze foto om te laten weten dat er hier ook aan haar verjaardag gedacht werd, daarop kreeg ik héél veel hartjes teruggestuurd.

Het waren: mini topical slofjes. Van de ah. Lekker fris van smaak. Deze ga ik zeker onthouden voor een volgende keer!

Taart en puzzels - diary 108

Ook begon ik in een nieuw boek vandaag, namelijk ‘op de tweesprong van moeten en willen. Er stonden ook zulke pagina’s in het boek, dus dat las lekker snel weg. Ook hiervan verschijnt er een uitgebreide review op mijn blog, morgen komt die online!

Woensdag 29 april

Taart en puzzels - diary 108

De dag dat de bieb hun deuren moesten sluiten, reserveerde ik het boek van Gordon. Nog voordat ik wist dat ze dicht moesten. Al die tijd bleef hij staan op ‘in behandeling’. Maar vorige week kreeg ik ineens een mail dat hij klaar lag. Dus ik vroeg de andere 3 boeken erbij en haalde ze alle 4 op vandaag. Ook leverde ik 3 boeken in via de boeken brievenbus. Die gaan eerst 72 uur in quarantaine voordat ze weer uitgeleend worden.

Taart en puzzels - diary 108

Dit vond ik wel een mooie wijze uitspraak. Helemaal waar!

Donderdag 30 april

Taart en puzzels - diary 108

Mooi gesprek met jezelf en herkenbaar ook.

Vrijdag 1 mei

Vandaag kwamen dan EINDELIJK mijn 6 puzzels binnen die ik al op 9 april besteld had. 2 daarvan zijn voor vriendinnen dus die staan niet op de foto. 1 puzzel is een foto van mij met mijn Canarische vriendinnen dus die zet ik niet online. En dit zijn de overige 3 puzzels! De bovenste 2 zijn gemaakt in Playa del Inglès en de onderste in Puerto de Mogán. Op het bruggetje die je oversteekt als je naar (het 2e deel van) de markt loopt (voor de kenners onder ons).

Zaterdag 2 mei

Taart en puzzels - diary 108

Vanmiddag las ik dit hele dunne boekje in 1x uit, waarvan de review komende zaterdag op mijn andere blog verschijnt. Daarop komt elke woensdag en zaterdag een review online!

Taart en puzzels - diary 108

Daarna begon ik meteen in dit ook redelijk dunne boek, zodat ik weer een vakantie-artikel kan schrijven. Mijn review van dit boek komt pas online wanneer ik op vakantie ben.

En zondag was ik druk met koken, lezen en artikelen schrijven.

Leestip: Welke bijbaantjes heb ik gehad?

Was jij ook lekker veel aan het lezen vorige week? En heb jij weleens een fotopuzzel besteld?