Toch alvast nieuwe schoenen

Toch alvast nieuwe schoenen

17 april 2022 3 Door Marìs

Ik heb toch alvast nieuwe schoenen gekocht. Mijn oude wandelschoenen zitten namelijk steeds minder fijn.

Toch alvast nieuwe schoenen

Toch alvast nieuwe schoenen

Recent merkte ik dat mijn wandelschoenen steeds minder lekker zaten, dus heb ik toch alvast nieuwe schoenen gekocht. Eigenlijk was ik van plan om op vakantie hiervoor te gaan kijken, maar ik wilde niet langer wachten.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Ik merk steeds meer tijdens het lopen dat mijn huidige wandelschoenen scheef zijn afgesleten. Ik loop nou eenmaal scheef (onopvallend), dus zodra je zolen dan beginnen te slijten, dan merk je dat je niet meer lekker loopt. Inmiddels was het zo ver, dat ik niet meer lekker op mijn wandelschoenen loop. En omdat ik toch in de stad was, besloot ik te kijken voor nieuwe Ecco‘s. Mijn huidige wandelschoenen zijn namelijk ook van dat merk.

In eerste instantie had ik in mijn hoofd; 120 euro budget voor nieuwe enkellaarsjes en 80 voor wandelschoenen. Maar natuurlijk zijn de prijzen van schoenen inmiddels ook gewoon verder gestegen, vergeleken met zo’n 4 jaar geleden. Dus dat budget ging hem niet worden. In de winkel vroeg ik specifiek naar wandelschoenen en er werden mij een paar getoond. Helaas alleen maar donkere kleuren of kleuren die gewoon een beetje raar waren en niet bij alle kleding leuk. Daarom heb ik gekozen voor donkerblauw.

Deze schoen ziet er eigenlijk gewoon uit als een sneaker, en niet per definitie als wandelschoenen, maar het zijn dus wel echt wandelschoenen. Aan de onderkant zit ook een soort holletje met een ronde bal in het midden die wel uitsteekt. Deze vangt het schokken op van je voet op de grond neerzetten. Zo krijgen zowel je voeten als je knieën niet zo’n tik bij elke stap die je zet. Je merkt het ook echt met lopen dat je heel zacht loopt. Zacht lopen is wellicht niet helemaal duidelijk omschreven, maar het voelt echt of je op een soort zachte ondergrond loopt.

De schoenen zaten ook echt meteen goed, ik liep er zo op weg. Dus ik hoefde er ook niet lang over na te denken. Hier kan ik namelijk weer flink wat jaren mee doen en daarom besloot ik om ze gewoon meteen te kopen. Zo heb ik op vakantie weer 1 doel minder om naar op zoek te gaan. Geschikte enkellaarsjes waren er op dit moment nog niet voor mij, maar dat is logisch, want we gaan richting de zomer. De wandelschoenen die ik nu kocht waren 145 euro.

Daarnaast kocht ik er ook een spray bij om de schoenen waterdicht te maken. Eigenlijk was ik dus in totaal 160 euro kwijt, naar boven afgerond. Ik merk vooral dat het voor mijn rug heel erg prettig is om echt goede steun te hebben aan mijn schoenen, dus dan maar wat duurdere schoenen kopen. Uiteindelijk heb ik daar profijt van.

Leestip: Online wat extra geld verdienen doe je zo!

Heb jij weleens wandelschoenen gekocht?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon het normale bedrag. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Toch alvast nieuwe schoenen