Topweek! – diary 52

Topweek! – diary 52. Vorige week was een topweek, want ik kreeg goed nieuws! Klik snel op de lees-verder-knop om meer te lezen.

Topweek! - diary 52

Topweek! – diary 52

Topweek! – diary 52. Deze week was echt een topweek! Ik kreeg te horen dat ons bod op het huis wat al stond definitief geaccepteerd was. Dus mijn week kon niet meer stuk!

Maandag 25 maart

Topweek! - diary 52

Heerlijk weer wentelteefjes gemaakt. Mijn lievelingslunch!

Ook kreeg ik vandaag goed nieuws! Nadat de hypotheekadviseur de verkopend makelaar gebeld had om te bevestigen dat we de financiering voor het huis gewoon rond krijgen was ons bod (wat nog stond) definitief geaccepteerd en het klushuis voor ons! Ik geloof dat ik nog nooit zó blij geweest ben. Zeker niet recent! Wát een opluchting!

Dinsdag 26 maart

Na de hele dag blij zijn en iedereen appen zijn m’n moeder en ik alvast langs het huis gereden omdat ik een foto wilde maken om te delen met vrienden/ familie. Een foto waarop ik voor het huis sta. Omdat ik mijn huis privé vind deel ik deze foto niet op mijn blog.

Maar deze ga ik uiteindelijk gebruiken om mijn adreswijziging op te sturen/ de uitnodiging voor mijn housewarming. Ik hou in totaal weer gewoon 3 verschillende housewarmings. Net zoals ik mijn verjaardag altijd 3x vier. Zo blijven de clubjes klein, gezellig en rustig en zo vliegt niemand elkaar in de haren 😉

Woensdag 27 maart

Topweek! - diary 52

Vandaag begon ik alvast met het maken van een kluslijst voor het nieuwe huis. Van groot tot klein. Alles komt erop te staan. Zo heb ik een goed overzicht van alles wat er moet gebeuren en kunnen we per keer bekijken wat er kan gebeuren met het budget wat er is.

Topweek! - diary 52

In de avond gingen we naar Intratuin om wat tuinspullen in te slaan. Zo kocht ik daar een bezem, schep, blik en geurkaars. Mn moeder gooide nog tuinhandschoenen en pindakaas voor de vogels in haar tuin in de kar.

Donderdag 28 maart

Topweek! - diary 52

Ik maakte alvast het avondeten klaar en direct daarna de lunch. Heerlijk om tussen de middag al klaar te zijn met koken!

Vrijdag 29 maart

Topweek! - diary 52

Vandaag ging ik weer even aan de slag met wat foto’s maken bij ideeën voor artikelen. Altijd heerlijk als ik er weer een paar heb kunnen maken & voor dat moment weer compleet ben. Ik zet ze dan meteen klaar in mijn concepten. Maar nog zonder de uitgebreide tekst. Uiteraard wel met titel en kort wat erin komt te staan. In steekwoorden.

Zaterdag 30 maart

Topweek! - diary 52

Zo ging ik zaterdag aan de slag met een lang uitgebreid artikel die al lang in mijn concepten stond, maar waar ik nog niks mee gedaan had omdat het veel tijd kost en ik daar eerder het geduld nog niet voor had kunnen vinden. Nu wel! Deze komt morgen online!

Zondag 31 maart

Topweek! - diary 52

Gisteren begon ik ook in dit nieuwe boek van Suzanne Vermeer. Mijn moeder had nog een boekenbon liggen van haar verjaardag en daarvan haalde ze onder anderen dit boek! Hij was meteen alweer spannend, dus vandaag las ik er na alle huishoudelijke taken weer lekker in verder!

Mocht je dit boek ook willen kopen, kan dit onder anderen bij bol.com. Bestel je via deze link dan krijg ik daarvoor een kleine vergoeding voor van Bol in mijn account. Dit kost jullie niks extra’s, maar maakt mij wel erg blij!

Op welk moment waren jullie het meeste blij dat je ooit geweest bent? Zo blij dat je letterlijk ging springen of yes/ woohoo schreeuwde?

2 Replies to “Topweek! – diary 52”

  1. Fijn nieuws de hele wek, een echte zweefweek.
    Weet je dat je bij PostNL van je eigen foto een paar postzegelskan laten maken. Dat doe ik bij speciale gelegenheden.Erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *