Totale extra inkomsten van 2022

Totale extra inkomsten van 2022

12 januari 2023 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn totale extra inkomsten van 2022. Dit betreft mijn inkomsten van de smaaktesten en de enquete sites.

Totale extra inkomsten van 2022

Totale extra inkomsten van 2022

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom deel ik met jullie vandaag mijn totale extra inkomsten van 2022. Deze inkomsten bestaan uit geld van smaaktesten en geld van een heleboel enquete sites. Dit zijn de inkomsten van het gehele jaar bij elkaar opgeteld.

Leestip: Geld verdienen via internet doe je zo!

De smaaktesten leverden dit jaar weer helaas niet zoveel op, ik heb maar 67,50 verdiend in 2022 met het doen van smaaktesten (en daarna vragen over het product beantwoorden). Ik ontving hiervoor steeds verschillende bedragen, het hoogste bedrag wat ik dit jaar met 1 test verdiende was 20 euro.

Daarnaast ben ik lid van een heleboel enquete sites/ kliksites, of hoe je ze ook wilt noemen. Hiervan ontvang ik dagelijks emails. Wanneer je op de advertentie klikt in de email krijg je daar vaak een kleine vergoeding voor en per site verschilt het waarvoor je nog meer een vergoeding krijgt. Als ik iets koop bij bol, doe ik dit bijvoorbeeld altijd via Euroclix en daarvoor ontvang ik dan weer punten die ik uiteindelijk omzet in geld. Op sommige sites kan ik ook enquetes invullen waarvoor ik een vergoeding krijg. Omdat ik niks heel goed bekijk, of uitgebreid lees (behalve de enquete vragen), kost mij dit vrij weinig tijd. Het is puur klikken en door. En dan is de vergoeding die je daarvoor krijgt erg leuk! Vind ik.

Dit jaar verdiende ik in totaal van alle sites bij elkaar 468,20 euro. Dit was iets meer dan vorig jaar. Momenteel spaar ik voor de uitbetaling van 850 euro en die haalde ik dit jaar helaas nét niet. Maar volgend jaar gaat het zéker lukken. Wanneer je doorspaart krijg je van Euroclix geld cadeau, dus daarom koos ik ervoor om ook dit jaar geen uitbetaling aan te vragen, maar verder door te sparen.

Tot slot is er natuurlijk nog mijn blog. Ik ontvang inkomsten uit de advertenties op mijn blog. Hier moet ik zelf nog belasting over betalen. Dat geldt voor alle extra inkomsten. Maar vaak zijn de extra inkomsten in totaal onder het bedrag waarover je belasting moet betalen, dus heb ik hiervoor alleen vorig jaar een klein bedrag extra hoeven te betalen. Je mag namelijk een bepaald bedrag per jaar belastingvrij bijverdienen. Daarnaast is het ook belangrijk wat je totale inkomsten waren. Die van mij zijn laag, dus ik hoef niet snel iets bij te betalen. Van Adsense mag je niet vertellen hoeveel je precies verdiend met de advertenties, dus helaas kan ik hiervan geen exact bedrag noemen. Wel kan ik vertellen dat het dit jaar meer dan 1000 euro in totaal was.

Dit laatste had meer kunnen zijn, maar helaas werden mijn advertenties geblokkeerd in november, omdat er iets mis is met het privacy- en cookiebeleid. Omdat ik zelf niet snap wat er verkeerd aan is, heb ik dit helaas nog niet kunnen oplossen. Dat heeft nu begin dit jaar dus prioriteit. Ik leef nu van alle overige inkomsten bij elkaar (ook nog losse opdrachten die niet in dit artikel vermeld staan). Dus het is voor mij wel belangrijk dat dit snel word opgelost.

Leestip: Zo zeg je nee tegen verleidingen! 

Hoeveel extra inkomsten haalde jij binnen in 2022? En op welke manieren kwam dit geld naar je toe?

Totale extra inkomsten van 2022