Traktatie – diary 206

Traktatie – diary 206

15 maart 2022 0 Door Marìs

Vandaag zien jullie mijn photodiary; Traktatie – diary 206. Deze week ontving ik een traktatie op mijn werk vanwege de dag van de bezorger. Want zonder voorbereiders en sorteerders kan er niet bezorgd worden. Ok kookte ik weer wat voorraad voor in de vriezer.

Traktatie - diary 206

Traktatie – diary 206

Vandaag lezen en zien jullie mijn photodiary; Traktatie – diary 206. Zo zien jullie welke traktatie ik koos vanwege de dag van de bezorger, en meer. Want ik kookte ook weer wat voorraad voor in de vriezer. En dat was niet het enige dat ik deed, ik ontving ook wat bijzonders in mijn brievenbus.

Leestip: 15.000 euro is mijn doel!

Maandag 7 maart

Traktatie - diary 206

Op maandag kook ik altijd voor meerdere dagen. Tenzij ik écht geen zin heb. Ik maak hier voor 2 dagen pasta met prei en kipballetjes. En er gaat nog een pannetje met gesneden groente de koelkast in voor de donderdag. Zo hoef ik op mijn werkdagen bij thuiskomst weinig meer te doen.

Dinsdag 8 maart

Traktatie - diary 206

Vandaag ontving ik dit in de brievenbus. Ik kijk bijvoorbeeld ook DNA onbekend, en dit bedrijf is dat sponsor van. Daarnaast zag ik een video van een influencer die dit gedaan had en zo dus kon zien welke afkomst zij heeft. En het lijkt mij leuk om te weten welke landen/ gebieden er bij mij uit naar voren komen. Toen ik deze kit kocht was hij in de aanbieding én ik had een kortingscode zodat ik geen verzendkosten a 9 euro hoefde te betalen. Dus vond ik de prijs ok. Wel wat aan de dure kant, maar mijn nieuwsgierigheid won het deze keer.

Woensdag 9 maart

Traktatie - diary 206

Warm! Een saucijzenbroodje of kaasbroodje mochten we kiezen, vers van de bakker. Echt super lekker! Ik koos voor de eerste variant. Later bleek dat er nog teveel broodjes over waren, dus we mochten nog een keer wat halen of iets mee naar huis nemen. Omdat mijn moeder zou komen nam ik 2 kaasbroodjes mee.

Vrijdag 11 maart

Traktatie - diary 206

Hoppa! Ik werd wel erg blij van het bedrag van de bonus! Gewoon lekker die korting op dingen die je koopt.

Zondag 13 maart

Traktatie - diary 206

Vandaag kookte ik 3 porties voor in de vriezer en ik hield een mini portie over voor je holle kies, die ik meteen op at. Fijn om weer een voorraadje te hebben!

Leestip: Zoeken naar nieuwe maandbedragen!

Hoe was jouw week en weekend?