Tuin en vakantie – diary 183

Tuin en vakantie – diary 183

5 oktober 2021 10 Door Marìs

Tuin en vakantie – diary 183, deel ik vandaag met jullie. Want ze werkten deze week weer hard verder aan de tuin. Ook had ik EINDELIJK vakantie van mijn werk bij de post.

Tuin en vakantie - diary 183

Tuin en vakantie – diary 183.

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Tuin en vakantie – diary 183. De tuin werd letterlijk 2 dagen voor mijn vakantie nog klaar gemaakt tot hoe ver ze konden. Want er waren problemen met de levering van mijn laatste schutting-delen. Het is slecht leverbaar, duurt lang voordat het er is. Dus dat wordt later afgemaakt. Dat betekent ook dat de eindbetaling pas volgende maand gedaan hoeft te worden (uiteraard pas na oplevering).

Leestip: Hoeveel spaargeld heb jij?!

Maandag 27 september

Tuin en vakantie - diary 183

De tuinmannen waren druk aan het werk toen er ineens een elektriciën voor de deur stond. Die kwam de stroom aansluiten en de stopcontacten erop zetten, nou top!

Dinsdag 28 september

Omdat de tegels op waren (er waren er nét een paar te kort), kwamen ze pas zaterdag weer, dan zouden ook de laatste schutting-delen er zijn. Dat zou vrijdag einde middag geleverd worden. Dus eindelijk en vrije dag voor mezelf! Daar maakte ik meteen gebruik van door naar de Ikea te gaan. Ik kocht wat geurkaarsen, vershoudclips én een voorraad kipballetjes. Die zijn zó lekker! Ook trakteerde ik mezelf op een cheesecake en dronk er wat thee bij.

Zaterdag 2 oktober

Tuin en vakantie - diary 183

De grote zware palmboom (meer dan 50 kilo) werd in de grote bak geplaatst. Ik vind het echt geweldig staan, het zet meteen de juiste sfeer neer die ik in de tuin wil hebben.

Zondag 3 oktober

Tuin en vakantie - diary 183

Ook kregen de rest van de planten eindelijk een plekje in een pot.

Tuin en vakantie - diary 183

Zo ook de bananenplant en winterheide en wat rotsplantjes. De laatste plantjes plaatste ik pas in het donker, dus daarom zijn de potten nog vies. Pas maandagochtend voordat ik op vakantie ging maakte ik nog snel deze foto’s. Schoonmaken komt later wel weer.

Maar natuurlijk ook de Yucca.

Ik ben echt nu al helemaal blij met mijn tuin, ook al moeten de laatste dingetjes zoals een buitenkraan en de laatste schutting delen nog geplaatst worden. Voor nu laat ik het heel even los en ga ik genieten van mijn vakantie.

Alle buren weten dat ik weg ben, dus er staan diverse camera’s ook op mijn huis gericht, zo wel voor als achter, ideaal dat bijna iedereen beveiligingscamera’s heeft! Dat staat ook nog op mijn lijstje. Maar hey, ik kan niet alles tegelijk 😉

Leestip: Makkelijk geld verdienen kan iedereen op deze manier!

Wanneer heb jij voor het laatst zoveel planten op 1 dag geplaatst (in de middag beginnen) dat je pas in het donker klaar was, zoals ik?