Tuin moodboard – diary 156

Tuin moodboard – diary 156

23 maart 2021 1 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Tuin moodboard – diary 156. Want die maakte ik deze week! Ook deed ik een wedstrijdje met een collega.

Tuin moodboard - diary 156

Tuin moodboard – diary 156

Deze week deel ik met jullie; Tuin moodboard – diary 156. Hierin zien jullie mijn moodboard, een wedstrijdje met een collega, en meer.

Leestip: Ik was rijker dan ik dacht!

Dinsdag 16 maart

Met mijn collega die naast me zit, deed ik een wedstrijdje bakken stapelen. Ik maakte een rij bakken naast die van haar, en ineens zette zij snel 2 bakken bovenop haar rij, waardoor er een wedstrijdje ontstond. De eerste ronde won ik met 1 bak verschil. De tweede ronde won zij, dus we speelden quitte.

Woensdag 17 maart

Tuin moodboard - diary 156

Ik had een pasfoto laten maken voor mijn werk, omdat ik een pasje moet hebben. Dit is zodat je kunt bewijzen dat je daar werkt, en niet zomaar naar binnen gelopen bent. Dit pasje had ik nog niet deze keer, maar omdat er binnenkort controle komt, werd deze voor mij aangevraagd.

Ik zorgde ervoor dat mijn pasfoto gelijk voldeed aan de eisen van een paspoort en rijbewijs en dat ik er genoeg heb liggen. Dan is dat alvast geregeld voor het moment dat ik een nieuw rijbewijs en paspoort kan aanvragen. Dit kreeg ik cadeau van mijn moeder, die graag ook een kleine bijdrage wilde doen voor mijn achternaamwijziging.

Donderdag 18 maart

Tuin moodboard - diary 156

Vandaag ontving ik een bedankje van mijn werk. Een Tony reep. Omdat we ondanks de sneeuw, en daarnaast corona, doorwerken. Altijd fijn zo’n waardering te ontvangen! Helaas was het precies de smaak die ik het smerigste vind die er bestaat: karamel zeezout. Ik vind zoute chocola zó vies! Dus ik geef hem binnenkort weg aan iemand die het wél lust. Dan mag een ander er lekker van genieten!

Vrijdag 19 maart

Tuin moodboard - diary 156

Ik ontving vandaag niet alleen mijn nieuwe salarisstrook, maar ook de extra keukenkastjes en deels de achterwandjes of eigenlijk de zijwandjes. Er was 1 lange wand die er niet meer in paste, dus die komt later nog.

Zaterdag 20 maart

Tuin moodboard - diary 156

Vandaag printte en knipte ik de plaatjes voor mijn moodboard voor de tuin uit. Later zette ik hem ook in elkaar, wanneer tuinmannen precies weten welke sfeer het moet worden en welke materialen er nodig zijn, praat het gemakkelijker bij het maken van de offertes.

Zondag 21 maart

Tuin moodboard - diary 156

Vandaag deed ik ontzettend veel! Ik ruimde een was op, draaide er 1, nam een douche, ruimde de vaatwasser leeg en vulde hem met vuile vaat, las de eerste paar hoofdstukken in dit boek, schreef artikelen en keek 2 tv programma’s van gisteravond terug. Tot slot deed ik ook nog wat persoonlijke administratie.

Leestip: De week van het geld 2021!

Had jij ook zo’n lekkere productieve dag ertussen zitten deze week?