Tuin week 2 – diary 182

Tuin week 2 – diary 182

28 september 2021 2 Door Marìs

Tuin week 2 – diary 182, deel ik vandaag met jullie. Ze gingen weer verder met de tuin renovatie. Het wordt steeds mooier en mooier! Inmiddels is het bijna klaar.

Tuin week 2 - diary 182

Tuin week 2 – diary 182

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Tuin week 2 – diary 182. Ze gingen natuurlijk verder met de achtertuin, maar begonnen ook met de voortuin. Zo fijn dat al het oude onkruid en de dikke wortels nu weg zijn!

Leestip: Kosten vergelijken!

Maandag 20 september

Tuin week 2 - diary 182

Ook de randen werden netjes gelegd. Het is zo leuk om te zien hoe mijn droomtuin langzaam aan steeds meer vorm krijgt!

Dinsdag 21 september

De tuin begint nu echt heel duidelijk zijn vormen te krijgen omdat de tegels op hun plek liggen! Ook werd er een begin gemaakt met de poort. Deze werd plank voor plank in elkaar gezet.

Woensdag 22 september

Tuin week 2 - diary 182

Toen ik thuis kwam van mijn werk waren ze al begonnen met het leeghalen van de voortuin. Dat was niet de planning, maar wel fijn, want wat ging het toen ineens hard!

Tuin week 2 - diary 182

Ook begonnen ze achter met het voegen van de tegels. Leuk om te zien hoe dat gaat! Water bij het voegsel en invegen met zo’n tracker die je ook gebruikt om het water uit je douche te vegen. Dan zie je het steeds verder tussen de tegels zakken. Het gaat nog aardig snel ook! En het laat geen onkruid meer door!! Dat is het belangrijkste. Zo is het extra leuk om een tuin te hebben. Dan kun je er tenminste normaal rustig in zitten in plaats van erin te moeten werken.

Tuin week 2 - diary 182

Daarna ziet het er zo uit! Nou ja, de kleur natuurlijk niet, er zit nog een hele grijze gloed overheen, die is inmiddels weer weg.

Tuin week 2 - diary 182

Ook werd het kunstgras erin gesneden, dat was nog plat op deze foto, want het had natuurlijk opgerold gezeten. Dus het ziet er nog niet heel mooi uit. De sprietjes komen nog rechtop te staan, dat doen ze op het laatst.

Donderdag 23 september

Ook hier werden platen tegen het huis aan gemaakt zodat het zand niet onder het huis kan gaan zakken.

Ook was dit mijn laatste werkdag voor mijn vakantie! Ik hoef nu heerlijk 4 weken lang niet te werken, omdat ik alle dagen opgespaard had. Eindelijk rust!

Vrijdag 24 september

Tuin week 2 - diary 182

Daarna werd er overal worteldoek gelegd en daarop kwam wat zand te liggen dat werd aangetrild.

Ook werd er al een flink stuk terras gelegd. Wat wel fijn was voor de postbode, want die had een looppad om de post zaterdag te kunnen bezorgen. Beter dan gebagger door het zand!

Het weekend gebruikte ik om te lezen en artikelen te schrijven.

Leestip: Besparen met een auto, 5 tips!

Wat is jouw langste vakantie ooit geweest? Hoe lang was je toen vrij van je werk? Dit is voor het eerst ooit dat ik 4 weken achter elkaar vrij ben!