Tuincentrum – diary 239

Tuincentrum – diary 239

17 november 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photkdiary; Tuincentrum – diary 239. Want ik startte de week met een bezoekje aan een tuincentrum. Niks leukers dan tuincentra in kerstsfeer! Natuurlijk was ik ook weer druk met lezen.

Tuincentrum - diary 239

Tuincentrum – diary 239

Mijn diary van vandaag is; Tuincentrum – diary 239. Ik startte mijn week namelijk in de gezellige kerstsfeer in een tuincentrum. Heerlijk vind ik dat! Daarnaast ben ik ook nog steeds druk met het lezen van boeken, om zo dicht mogelijk bij de 100 uit te komen. Qua aantal boeken wat ik dit jaar gelezen heb.

Leestip: Kosten kerstcadeaus van 2021!

Maandag 7 november

Kijk nou hoe gezellig! Altijd zo mooi om te zien hoe er bij diverse tuincentra in het land kerstdorpen opgebouwd zijn. Dit kun je thuis nooit evenaren natuurlijk.

Woensdag 9 november

Tuincentrum - diary 239

Vandaag begon ik in deel 4 van de witte stad! Over inspecteur Unai lopez de ayala.

En eigenlijk deed ik deze week niet zoveel bijzonders. Wel was ik weer druk bezig met mijn privacy & cookie beleid. Want omdat dat volgens Google nog steeds niet voldoet aan de eisen, zijn mijn advertenties geblokkeerd. Echt zwaar shit, in de periode van het jaar die het meeste geld oplevert! Inmiddels heb ik er maar een gekocht, want na tig keer zelf aanpassen ik weet echt niet wat er nog verkeerd aan is. Ik snap helemaal niks van die regels en wil gewoon zo snel mogelijk mijn inkomsten terug hebben. Aangezien ik ook gewoon mijn rekeningen moet betalen.

Ik heb ingestuurd dat het aangepast is, en het gaat nu weer opnieuw beoordeeld worden. Hopelijk schieten ze daar een beetje mee op!

Zondag 13 november

Tuincentrum - diary 239

En weer een nieuw boek om te lezen! Ik kruip steeds iets meer richting het getal wat ik wil bereiken!

Leestip: Dit ga ik met mijn kerstgeld doen (2020)!

Welk boek dat jij dit jaar gelezen hebt is jou het meeste bijgebleven en waarom?