Tussen de 20 en 30 euro

Tussen de 20 en 30 euro. Voordat ik mijn volgende uitbetaling krijg, moet ik nog tussen de 20 en 30 erbij verdienen. En dan krijg ik mijn account saldo weer uitbetaald!

Tussen de 20 en 30 euro

Tussen de 20 en 30 euro. Ik heb weer een doel voor mezelf wat ik deze maand graag zou willen bereiken. En omdat het goed is om je doelen altijd te delen en uit te spreken, doe ik dat bij deze ook! Wie weet haal ik dit doel dan gemakkelijker.

Leestip: Focus op inkomsten of op uitgaven?

Bij Adsense mag je nooit precíés vertellen hoeveel je verdiend, dus dat doe ik dan ook niet. Ongeveer kan natuurlijk wel gewoon. Ook kan ik vertellen dat de uitbetaling grens op 70 euro ligt. Want dat kun je vrij gemakkelijk opzoeken. Voordat ik die grens behaal moet ik eerst nog een bedrag erbij verdienen wat ergens tussen de 20 en 30 euro in ligt, wil ik in maart worden uitbetaald.

Wat ik in Februari verdien, wordt namelijk op de eerste dag van Maart bijgeschreven in mijn account. Zodra je de grens bereikt hebt (dan moet het geld zijn bijgeschreven in je account) krijg je dan later die maand je uitbetaling bijgeschreven op je rekening.

Nu ben ik natuurlijk bezig om diverse kleine spaardoelen af te vinken én om mijn grote spaardoel te behalen van 2500 euro op de bufferrekening. Mijn uitbetaling wil ik gebruiken om mijn bufferrekening verder aan te vullen, want het doel van de 2500 euro heb ik voorlopig nog niet bereikt, dus een extra boost kan geen kwaad!

Wat kun je doen om te helpen?

Wat kun je doen om te helpen? Dat zijn 3 dingen, waarvan er 2 indirect meehelpen en 1 ding direct.

Leestip: Geef jij geld uit aan boeken en tijdschriften?

Ten eerste de advertentie van bol.com op mijn blog. Hiervoor krijg ik alleen een vergoeding wanneer je via mijn link iets koopt. Alleen erop klikken heeft dus geen enkel effect. Daar krijg ik niks voor. Op dit moment staat daar 5,77 euro in mijn account en bij 10 euro betalen ze uit. Deze uitbetaling gaat ook naar mijn buffer zolang die 2500 euro-grens nog niet gehaald is. Dus mocht je toevallig nog van plan zijn om iets bij bol te kopen, zou het tof zijn als je dat via de banner op mijn blog zou willen doen. Dit kost jou niks extra’s en ik zie ook geen gegevens van jou als jij dit doet (ik zie alleen welk product er gekocht is, maar niet door wie, geen geslacht, leeftijd, niks).

Ten tweede lid worden van Euroclix via mijn banner! Ook dit kost jou niks, maar het kan jou wel geld gaan opleveren! Daar heb ik al eens uitgebreid over geschreven. Dat kun je hier lezen. Je krijgt dan ook meteen 150 clix cadeau in jouw account wanneer je je aanmeld. Dus dat is een leuk begin! Wanneer je je profielkenmerken dan ook meteen gaat invullen komen daar nog meer clix bij!

En dan punt 3 waarmee ik geld verdien, de directe hulp. En dat is als de advertenties op mijn blog bekeken worden. Als er ge-kl-ik-t wordt op mijn advertenties die op de blog staan (maar dus niét de banners van Bol of Euroclix) krijg ik daar een kleine vergoeding voor in mijn account. Er staan op mijn blog 2 advertentieblokken. Dat vond ik wel weer genoeg. Als je mobiel kijkt dan staan alle banners/ advertenties onderaan op mijn blog. Voor als je je afvraagt waar ze zijn 😉

Mocht je mij op welke manier dan ook helpen, dan wil ik je daar bij deze enorm voor bedanken! Daar maak je mij heel erg blij mee!!

Leestip: Mijn visionboard 2020!

Via welke bronnen verdien jij wat extra geld bij?

5 thoughts on “Tussen de 20 en 30 euro”

 1. Je zit lekker op schema volgens mij. Ik betwijfel eigenlijk of je mag noemen in een artikel dat mensen kunnen kl ik ken op je ad om jou te helpen sparen. Wel van bol en euroclix maar misschien niet van die andere. Of denk je dat het niks uitmaakt?
  Ik hoef nog iets minder te verdienen met diezelfde methode, maar het gaat momenteel erg slecht qua inkomsten op dat gebied. Zie ook vaak foutmeldingen erin waar Blogger iets mee moet, dus ik denk dat het nog een paar maanden duurt bij mij. Maar komt goed tzt.
  Succes komende maand

  1. Ja redelijk op schema! Je mag het volgens mij niet letterlijk vragen. Ik heb de tekst nog wat aangepast. Het is nu nog meer een uitleg van hoe het werkt. En iig geen vraag naar om het te doen. Volgens mij staat er nergens dat je niet mag uitleggen hoe het werkt🙊 jammer dat het met die inkomsten bij jou even wat minder is! Ik merk vaak dat het minder wordt als ik een keer wat minder schrijf of minder mijn artikelen promoot. Wellicht kan dat bij jou ook een oorzaak zijn? Jij was natuurlijk druk met verhuizen! Nu is dat achter de rug dus wie weet stijgt het dan weer! Ik zal jouw blog ook even bezoeken straks! Voor een duwtje in de goede richting zullen we maar zeggen 😉
   Jammer van die foutmeldingen! Heb je dat al gemeld bij ze?
   Dankje!

    1. Doelbewust overtreden zou ik idd zeker niet doen. Beetje zonde van alle moeite zou dat zijn! Volgens mij zijn die regels zo’n allenlang document/ pagina. Dat trekt mij niet echt aan om te lezen🙈🙊 Ben daar best lui in, in dat soort dingen. Vind ik altijd zo zonde van mijn tijd. Thanks! Hoop het ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *