Tv is aan vervanging toe

Tv is aan vervanging toe

29 mei 2021 6 Door Marìs

Mijn tv is aan vervanging toe. Inmiddels is hij 7,5 jaar oud en heeft mij dus al flink wat jaren veel plezier gegeven. Maar het is tijd voor een nieuwe.

Tv is aan vervanging toe

Tv is aan vervanging toe

De tv is aan vervanging toe. En natuurlijk denk ik erover na hoe ik dit op een slimme manier kan aanpakken. Mijn oude tv doet het nu namelijk wel, dus ik kan hem nog verkopen, waardoor ik per saldo minder geld uit hoef te geven voor een nieuwe tv. Er zijn alleen wat kleine dingetjes waardoor je merkt dat hij niet meer helemaal als nieuw is.

Leestip: Zo wordt geld vernietigd! 

Dat ik ga kijken voor een smart tv staat vast. Ook koop ik weer een tv van het merk Samsung, ook dat staat vast. Mijn ervaringen daarmee is namelijk dat deze tv’s jaren mee gaan. En daarom stap ik dus ook niet over op een ander merk, ik ben hier heel tevreden mee.

Natuurlijk heb ik erover nagedacht hoe ik nog meer geld zou kunnen besparen. Ik ben dol op tv kijken, dus geen tv meer hebben en geen tv meer kunnen kijken, is geen optie voor mij. Maar door over te stappen naar een smart tv, zou ik wel mijn tv abonnement kunnen opzeggen, en overstappen naar tv kijken via NLziet. Nu ben ik heel benieuwd naar jullie ervaringen hiermee. Of kijken jullie gewone tv via een andere app? Mijn vereiste is namelijk dat ik én RTL (4) kan ontvangen én SBS (6) én NPO vanwege Wie is de mol.

Daarom sta ik ook open voor andere app’s, mits het geen al te duur abonnement is. NLziet is bijvoorbeeld 7,95 per maand, dat is een mooie prijs. Daarnaast ben ik dan benieuwd wat voor internet abonnement jullie daarbij hebben. Wat is de internet snelheid die jullie hebben? Welke aanbieder hebben jullie? Zelf ben ik op zich erg tevreden over internet van KPN. Maar het abonnement wat ik nu heb wordt vanaf 1 juli alwéér duurder en daarbij kan ik extra geld besparen als ik tv eruit kan knallen. Zodat ik alleen een internet abonnement nodig heb.

Vandaar mijn vraag naar informatie van jullie! Hoe lang maken jullie al gebruik van je smart tv en hoe tevreden ben je vergeleken met ouderwetse tv? Hebben jullie last van dat programma’s blijven hangen, of dat de app soms niet werkt? Laat dat dan ook weten! En niet onbelangrijk; wat voor internet gebruiken jullie? Via een gewoon netwerk, of glasvezel internet? Zelf heb ik namelijk glasvezel.

Leestip: Affiliate marketing!

Wat raden jullie aan? Ik wissel niet van aanbieder! Maar als ik eruit ben wat qua abonnement bij mij past, bel ik mijn huidige aanbieder op voor een mooie aanbieding! Dus graag alleen tips qua apps die jullie gebruiken om tv te kijken via de smart tv. Alvast bedankt!

Tv is aan vervanging toe