Tv opnames – diary 238

Tv opnames – diary 238

9 november 2022 0 Door Marìs

Je bekijkt nu mijn photodiary; Tv opnames – diary 238. Want ik ging deze week naar tv opnames van een nieuw tv programma! Daarnaast deed ik natuurlijk ook andere dingen, dus kijk en lees mee!

Tv opnames - diary 238

Tv opnames – diary 238

Het artikel dat je nu leest is; tv opnames – diary 238. Soms kom je iets leuks tegen, zoals de opnames van een leuk nieuw tv programma. Ik meldde me aan als publiek en mocht komen! Maar er gebeurden deze eeek natuurlijk ook gewoon andere dingen.

Leestip: Zo krijg je je vaste lasten omlaag!

Maandag 31 oktober

Tv opnames - diary 238

Ik begon de week met een geldtest. Omdat ik bezig was met het boek van Eef van Opdorp, kwam ik bij deze geldtype test terecht. Welk type het beste bij mij past? Dat zijn er overduidelijk 2. Ik ben een mix van de held & de magiër, leuk! Want ik herkende mezelf daar ook echt in.

Dinsdag 1 november

Ik genoot van het mooie weer en maakte een wandeling!

Donderdag 3 november

Tv opnames - diary 238

Elke maandagavond zenden ze weer een deel uit van Harry Potter. Dus op een moment dat het mij uit komt, kijk ik die lekker terug! Dit blijft voor mij echt bij deze tijd van het jaar horen. Lekker genieten onder een dekentje met een kop warme choco of thee.

Tv opnames - diary 238

Ook ontving ik een paar bestelde lippenbalsems. Alleen vind ik dit merk niet zo fijn, omdat het heel snel opdroogt. Helaas.

Nu gaat een mede zanger van mijn zanggroep binnenkort naar Gran Canaria, dus zij gaat voor mij kijken of ze daar het goede merk voor me kan vinden. Vingers crossed! Want veel lippenbalsems werken bij mij gewoon niet, dus heel fijn als ik weer gewoon mijn eigen merk kan krijgen die wél werkt.

Zaterdag 5 november

Tv opnames - diary 238

Vandaag haalde ik mijn nieuwe bril op. Mijn sterkte was namelijk veranderd en daarom heb ik een nieuwe bril uitgekozen.

Zondag 6 november

Tv opnames - diary 238

Tot slot sloot ik de week af met een dagje niks doen. Gewoon alleen maar video’s kijken, lezen en tv kijken. Heerlijk!

Tv opnames - diary 238

Eerder deze week ging ik naar de tv opnames van het nieuwe tv programma DNA Singers. Ik mag natuurlijk geen details bekend maken die nog niet bekend mogen worden, maar ik kan wel vertellen dat de presentatie wordt gedaan door Art Rooijakkers. Ook zijn er 2 teams. Elk team bestaat uit twee mensen. De vaste panelleden zijn Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema. En elke aflevering hebben zij een ander gast-panellid bij zich.

Ook zijn er elke aflevering 3 onbekende Nederlanders die goed kunnen zingen. Zij zijn familie van een bekende zanger, of zangeres, maar van wie? Daar moet je achter zien te komen door diverse hints. Welk team raad de meeste mensen goed? Vanaf 12 januari te zien op RTL 4!! Ik vond het super leuk om bij deze opnames aanwezig te zijn. Per dag werden er meestal 2 afleveringen opgenomen en ik was dus ook aanwezig bij 2 opnames. Elke opname had ik er maar 1 van de 3 goed geraden. Dus echt makkelijk is het niet!

Leestip: Zo kun je gemotiveerd blijven om te sparen!

Wat is jouw favoriete film die je graag rond deze tijd van het jaar ziet?