Tv tip: Rijk!

9 februari 2019 0 Door Marìs

Tv tip: Rijk! Er is nu een leuke nieuwe korte serie op tv. Genaamd: Rijk! In dit programma gaan ze uitzoeken hoe je snel rijk kunt worden. Ook hoor je allerlei weetjes over geld en worden er diverse dingen uitgeprobeerd.

Tv tip: Rijk

Tv tip: Rijk. Inmiddels heb ik de eerste 2 afleveringen gezien. Deze worden uitgezonden op NPO 3 op Zondagavond. Rond 10 voor 11. Dus nog 2 afleveringen te gaan!

Leestip: 10 tips om sneller te sparen!

De eerste 2 afleveringen vond ik erg leuk om te zien. In de eerste werden er al diverse manieren onderzocht om rijk te worden, waaronder ook beleggen. Ik vind het wel een leuk nieuw programma. Het is niet iets wat er al was. Naar mijn mening.

Wel ben ik erg benieuwd wat ze in de volgende afleveringen nog willen gaan doen/ laten zien, maar tot nu toe vind ik het dus zeker wel een aanrader om dit te kijken. Uiteraard kun je de gemiste afleveringen gewoon online terugkijken. Dus je hoeft niks te missen.

Natuurlijk moet je dit rijk worden wel met een korreltje zout nemen, zo word er ook uitgeprobeerd of je rijk kunt worden met krasloten. Ieder logisch denkend mens weet natuurlijk dat deze kans vrij klein is. Dat je dan écht wel heel veel geluk moet hebben, maar het wordt wel erg leuk gebracht vind ik.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Zo werd er in aflevering 2 afgereisd naar Amerika, want daar is het heel normaal om rijk te willen worden. Ook daar werden diverse mogelijkheden onderzocht en mensen gevraagd die rijk zijn geworden hoe ze dat gedaan hebben. Tot slot kwamen ze tot de conclusie dat al die mensen 1 ding gemeen hebben; passie.

Als je het mij vraagt een erg leuke korte serie en zeker het kijken waard!

Kijken jullie ook naar dit programma, zo niet, lijkt dit jullie leuk?