Uit eten – diary 235

Uit eten – diary 235

21 oktober 2022 0 Door Marìs

Uit eten – diary 235. Vandaag lees je in deze diary wat ik vorige week allemaal deed. Zo ging ik onder anderen uit eten met een aantal van mijn oude collega’s van de post. Ook vierde ik alvast mijn verjaardag voor mijn oma. En ik had een leuk zanggroep-gerelateerd uitje.

Uit eten - diary 235

Uit eten – diary 235

Uit eten – diary 235 is mijn photodiary van vandaag. Hierin kunnen jullie zien en/ of lezen wat ik vorige week allemaal deed. Ik had onder anderen een etentje, een zang gerelateerd uitje en ik vierde alvast mijn verjaardag voor mijn oma.

Leestip: Sparen en niet genieten!

Dinsdag 11 oktober

Uit eten - diary 235

Begin deze week was ik bezig in dit boek. Ik vond hem niet heel bijzonder en was het ook niet met alles eens, omdat in mijn ogen niet alles klopt. Maar ik las het boek toch uit.

Woensdag 12 oktober

Uit eten - diary 235

Normaal kijk ik expeditie al op dinsdag terug, maar dat kwam er nu niet van. Dus deze keer op woensdag. Ik vind dit wel echt weer een leuk seizoen! Vorig seizoen vond ik wat minder, nu zit ik er weer helemaal in.

Donderdag 13 oktober

Vandaag was ik lekker uit eten met een aantal oude collega’s van de post. We aten in een all you can eat restaurant en het was super gezellig! We waren met zijn 8en in totaal.

Zaterdag 15 oktober

Vandaag vierde ik alvast mijn verjaardag voor mijn oma. En ik kreeg deze kaart van haar met geld erin. Ik vind het een leuke vrolijke kaart! Dus ik zette hem meteen op mijn dressoir neer.

Uit eten - diary 235

Eind van de middag vertrokken mijn moeder en ik richting Barneveld, waar we even het dorp door liepen en daarna uit eten gingen bij een Italiaan.

In de avond gingen we daar in de buurt naar een zang evenement waar mensen van mijn zanggroep aan mee deden. Het was erg leuk, dus wij hebben genoten. We waren pas rond half 1 ’s nachts weer thuis, maar gelukkig kon ik zondag gewoon lekker uitslapen.

Zondag deed ik verder niks bijzonders meer. Wel las ik weer een boek uit. Een Linda van Rijn, deze keer.

Leestip: Geld en kerstcadeaus!

Vier jij je verjaardag nog? Of niet meer? Of alleen voor bepaalde mensen en niet voor iedereen, net zoals ik?