Uit eten en gezonder eten – diary 6

Uit eten en gezonder eten – diary 6. Vorige week was het een rare week. Deze week ging ik uit eten en besloot ik dat ik wat gezonder wil gaan eten.

Uit eten en gezonder eten - diary 6

Uit eten en gezonder eten – diary 6

Uit eten en gezonder eten – diary 6. Deze week ging ik uit eten omdat mijn oma 85 werd en ik wil wat gezonder gaan eten. De afgelopen anderhalf jaar ben ik 9 kilo zwaarder geworden, grotendeels veroorzaakt door héél veel stress. Maar wat gezonder eten kan ook geen kwaad!

Maandag 30 april

Uit eten en gezonder eten - diary 6Vandaag zag ik ineens allemaal rare grijze stukjes op de grond liggen. Toen kwam ik erachter dat mijn slof aan het verpulveren is. Hmm, toch maar eens voor nieuwe gaan kijken dan..

Dinsdag 1 mei

Uit eten en gezonder eten - diary 6Vandaag bracht ik 1 paar schoenen terug omdat mijn teen steeds tegen de zijkant aan glijdt met lopen. Dat loopt dus niet lekker. Dat is overigens het paar wat thuisbezorgd werd, die ik in de winkel in een andere kleur aan had. Brengen jullie je producten ook terug naar de winkel als je niet tevreden bent? Of denk je; ach, laat maar.

Woensdag 2 mei

Uit eten en gezonder eten - diary 6Vandaag maakte ik mijn planning voor volgende week alvast. Hier was ik half klaar. Ik vind het echt heerlijk om met zo’n planner te werken, zo weet ik precies wat ik die dag moet doen en kan ik ook niks vergeten.

Donderdag 3 mei

Uit eten en gezonder eten - diary 6Mijn ‘versierde’ gele kaart hangt nog steeds gezellig op de kast! Inmiddels hebben andere mensen er ook vanalles bij geschreven, haha. En Siësta staat verkeerd geschreven want er hoort geen accentteken op de a.

Uit eten en gezonder eten - diary 6Ook kon ik donderdag weer lekker lang werken! Dus daar gingen mijn plusuren weer lekker van omhoog. En met de eindstreep van dit tijdvak in beeld werd ik daar érg blij van!

Vrijdag 4 mei

Uit eten en gezonder eten - diary 6Vandaag werd mijn oma 85, dus er was een etentje. Omdat ik eerder weg ging omdat ik zaterdag gewoon moest werken, kreeg ik als eerste mijn hoofdgerecht.

Uit eten en gezonder eten - diary 6Tot slot kreeg ik ook alvast mijn toetje (met stukjes plant, ik denk dat ze die kwijt moesten XD ) toen de rest nog van de hoofdgerechten zat te smullen. Lekkerrrrr!!!

Zaterdag 5 mei

Uit eten en gezonder eten - diary 6Vandaag haalde ik flink wat boodschappen, of nouja, gewoon mijn weekboodschappen. Met die milka repen doe ik weer minstens een maand, als het niet langer is. Want die breek ik altijd in stukjes. Die stukjes gaan in het chocoladeschaaltje en af en toe pak ik dan een stukje, net zoals mensen die bij mij langs komen.

Uit eten en gezonder eten - diary 6Ja!!! 26,5 uur gescoord dit tijdvak! Dat betekend dus 265 euro bruto, precies het bedrag wat ik nog nodig heb voor mijn laatste kleine spaardoelen. Daar komt nog toeslag bij (en vakantiegeld). En daar gaat nog pensioen, a.o. verzekering en loonheffing vanaf! Dus het wordt weer heel spannend! Maar ik heb er een goed gevoel over!

Zondag 6 mei

Uit eten en gezonder eten - diary 6Vandaag probeerde ik een nieuwe yoghurt uit, onder het mom van gezonder eten nam ik nu halfvolle milde yoghurt mee ipv vanille yoghurt. Maar iew! Niet mijn ding! Met aardbeien en kaneel erin was het nog steeds niet echt lekker. Morgen eens proberen met mijn ovengebakken noten/ ontbijtgranen of het dan wel beter smaakt. En anders moet ik gewoon weer iets anders zoeken als ontbijt.

Hoe was jullie weekend? Hebben jullie nog wat leuks gedaan op bevrijdingsdag of ook niks bijzonders zoals ik?

One thought on “Uit eten en gezonder eten – diary 6”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *