Uitbetaling gehaald!

Uitbetaling gehaald!

2 oktober 2020 15 Door Marìs

Deze maand heb ik alweer een uitbetaling gehaald! Namelijk de 20.000 clix van Euroclix.

uitbetaling gehaald

Uitbetaling gehaald

Het voelt zo heerlijk dat ik weer een uitbetaling gehaald heb! Al een hele tijd was ik aan het sparen voor de 50.000 clix. Dan zou ik 850 euro uitbetaald krijgen. Maar tijdens de beginperiode van Corona werden ook hier de clix verdiensten tijdelijk een stuk minder.

Leestip: Wat doe ik nu allemaal met sparen 9!

Je kreeg toen bij bepaalde webshops ook tijdelijk even geen clix, wat normaal wel zo was. Inmiddels kun je bijvoorbeeld bij bol wel weer gewoon clix verdienen bij je aankopen, dus dat is mooi meegenomen. Omdat iedereen minder verdiende, werden ook de verdiensten via mijn aangebrachte vrienden tijdelijk wat lager. Maar ook dat heeft zich afgelopen maand weer goed hersteld.

Alles gaat dus alweer helemaal de goede kant op en daardoor kon ik dus deze maand mijn uitbetaling aanvragen. Op de eerste van de maand worden altijd (als het een werkdag is) de verdiensten via je aangebrachte vrienden in je account bijgeschreven, en dus had ik de grens behaald van 20.000 clix.

Omdat de 50.000 clix dit jaar niet meer gaat lukken besloot ik eind van de zomer al, dat het dit jaar dan 20.000 clix zouden worden. Dus inmiddels is er weer 325 euro naar mij onderweg en hoop ik het komende jaar verder te groeien, zodat ik eind volgend jaar wél die 850 euro kan laten uitbetalen.

Ook mijn blog uitbetalingsgrens is weer behaald en dus ook daarvan ontvang ik de komende maand weer een uitbetaling, dus ook hierdoor komt er weer extra geld naar mij toe. Dat is allemaal erg welkom! De uitbetaling van Euroclix gaat rechtstreeks naar de ‘investeren’ spaarrekening, want dat was daar ook voor bedoeld.

Hoeveel laat jij altijd uitbetalen bij Euroclix als je toe bent aan je uitbetaling?

uitbetaling gehaald