Uitprobeersel – diary 205

Uitprobeersel – diary 205

9 maart 2022 0 Door Marìs

Uitprobeersel – diary 205 is de diary die jullie vandaag zien! Door een foutje komt hij nu pas online. Deze week probeerde ik diverse combinaties van bladerdeeghapjes uit. En natuurlijk gebeurde er meer.

Uitprobeersel - diary 205

Uitprobeersel – diary 205

Deze week mijn photodiary; Uitprobeersel – diary 205. Want ik probeerde diverse samenstellingen uit van bladerdeeghapjes. Met spinazie en kaas. Dan kan ik ook eens wat anders gaan serveren dan knakworst in bladerdeeg. Of voor mezelf eens wat lekkers maken een keer tussendoor. Maar dat was niet het enige van de week.

Leestip: 15.000 euro is mijn doel!

Maandag 28 februari

Uitprobeersel - diary 205

Ik moest natuurlijk wel weten wat ik ging eten! Dus op een stukje karton tekende ik wat ik in welk stukje bladerdeeg stopte. Naderhand kon ik zo per soort een cijfer geven van hoe lekker ik het vond. De spinazie met maaslander (jonge kaas) heeft gewonnen!

Dinsdag 1 maart

Vandaag was ik al vroeg wakker, dus om 5 uur vulde ik meteen mijn belastingaangifte in. Ik vind het gewoon prettig om direct te weten waar ik aan toe ben, dus ik doe dat meteen op de eerste dag altijd. Achteraf hoorde ik dat er vanaf 7 uur natuurlijk weer een storing was, dus ik blij dat die van mij al ingevuld en verstuurd was!

Woensdag 2 maart

Uitprobeersel - diary 205

En hop! Pia speelt binnenkort weer in een musical in Nederland. Deze musical ken ik nog niet, en lijkt mij erg leuk, dus ik ga zeker een keer de voorstelling bekijken!

Vrijdag 4 maart

Uitprobeersel - diary 205

Tijd voor wortelen en aardappels! Verse wortelen vind ik toch wel echt het lekkerste. Die uit zakje of potjes vind ik gewoon niks. Dan smaken ze heel anders. Dus ik kocht lekker een bos wortelen en maakte voor 2 dagen eten hiervan.

En terwijl ik nog in de supermarkt stond, viel mijn sleutelbos op de grond en pats, zo door de midden was mijn Canarische papegaai. Zo zonde! Nu heb ik niks meer, dus het wordt tijd dat we snel weer op een normale manier kunnen vliegen, zodat ik weer naar mijn vriendinnen kan (en een nieuwe Canarische sleutelhanger kan kopen).

Zaterdag 5 maart

Uitprobeersel - diary 205

Jaja!! Ik had het goed geraden!! 6x een testvraag goed beantwoorden in totaal 9x op de goede mol ingezet! Waarvan vanaf aflevering 5 steeds de meeste punten op Everon, maar toch nog te lang mijn punten gespreid. Want ik ben 80.949e van Nederland geworden, haha.

Wat heb ik genoten van dit Seizoen, en zó hard gelachen toen de mol-acties van Everon getoond werden! Vooral toen hij de sleutel weggooide en het geld door de plee spoelde, heerlijk!

Zondag 6 maart

Yesyesyo!! Kaartjes besteld voor Richard Groenendijk! Nog nooit eerder geweest, maar wel op tv gezien. En ik heb er zin in! Ik ga pas in juni, dus het duurt nog wel even 😉 Maar zo heb ik ook na mijn Texel-vakantie weer wat om naar uit te kijken!

Leestip: Belastingteruggave maart 2022!

Komen de leuke dingen bij jou ook weer een beetje op gang?