Vakantie geboekt

Vakantie geboekt

6 juli 2023 0 Door Marìs

We hebben een vakantie geboekt. Hoe dat precies zit, vertel ik jullie in dit artikel. Natuurlijk vertel ik jullie ook meer over de kosten hiervan.

Vakantie geboekt

Vakantie geboekt

We hebben recent een vakantie geboekt naar Duitsland. Deze vakantie gaat pas volgend jaar plaatsvinden, dus we hebben nog even om van de voorpret te genieten. We gaan naar een bungalowpark voor een weekje en ik heb er nu al onwijs veel zin in!

Leestip: Dividend van juni 2023!

Tijdens corona zijn we met mijn oma af en toe eens op vakantie geweest. Zij is gewend om 2x per jaar op vakantie te gaan. Een keer een korte vakantie en 1x een weekje. Omdat de vakanties van haar club toen stil kwamen te liggen, viel dat weg voor haar. Ze viel dus best wel in een gat, want ze verheugde zich altijd enorm op die reisjes. Omdat ze qua gezondheid nog prima in orde is, kunnen we haar ook gemakkelijk zelf meenemen. Dus dat deden we toen.

Inmiddels is er bij de ouderenclub besloten dat degene die het altijd organiseerde het niet meer wil doen, want er zeiden te vaak mensen af op het laatste moment. Daar baalde mijn oma dus heel erg van, want ze had het altijd zo naar haar zin. En hierdoor gaat zij dus nu ook niet meer op vakantie. Want mee gaan met zoiets als de zonnebloem ziet ze absoluut niet zitten. Zij loopt namelijk nog heel snel en heeft geen zin om te moeten sjokken door anderen. Kan ik me wel wat bij voorstellen als je nog goed ter been bent.

Ze heeft het er nu steeds over dat ze het zo jammer vind dat de vakanties van de club er niet meer zijn. Wat natuurlijk eigenlijk een stille hint is dat ze zo graag weer op vakantie wil. Omdat mijn moeder en ik dit jaar naar Gran Canaria gaan, en al een paar dagen in Maastricht waren, gaat het dit jaar niet lukken, maar volgend voorjaar wel!

Het is natuurlijk nog ver weg, en wie weet gaat het wel oma’s laatste vakantie zijn, maar dan hebben we haar wel nog lekker mee kunnen nemen naar Duitsland. We zitten in de omgeving van Trier, dus daar is van alles te doen. Ze was al meteen helemaal enthousiast over Trier, dat dat zo’n leuke stad is. De kosten per persoon zijn 461,10 euro. Voor dus 7 nachten/ 8 dagen in het voorjaar. Wij boeken altijd een wat groter huisje, waardoor de kosten wat hoger zijn. Dit zodat er een tweede wc in het huisje zit en zodat mijn oma beneden kan slapen. We hebben er alle 3 nu al onwijs veel zin in!

Leestip: Online makkelijk geld verdienen kan zo!

Wanneer zijn jullie voor het laatst in Duitsland op vakantie geweest en waar was dat?

Vakantie geboekt