Vakantie voorbereiding – diary 133

Vakantie voorbereiding – diary 133

14 oktober 2020 11 Door Marìs

Deze week mijn vakantie voorbereiding – diary 133. Al kan ik een midweekje weg niet écht een vakantie noemen omdat je maar 3 dagen écht weg bent. Dan noem ik het liever een mini-vakantie.

vakantie voorbereiding - diary 133

Vakantie voorbereiding – diary 133

Deze week deel ik dus mijn vakantie voorbereiding – diary 133 met jullie. Want het was bijna zo ver! Ik hoefde nog maar 1 weekje te werken. Wat wel meteen een zware week was, omdat ik dinsdag van de trap viel en mijn scheenbeen erg bezeerde.

Leestip: Extra inkomsten September 2020!

Dinsdag 6 oktober

vakantie voorbereiding - diary 133

Vandaag las ik dit bericht in de app toen ik thuis was. Daar werd ik heel erg blij van, want extra geld is natuurlijk altijd meer dan welkom! Ik kan nog flink wat extra geld gebruiken, voordat ik mijn spaarrekeningen weer gevuld heb tot het niveau van voordat ik mijn auto kocht. Overigens komt deze bonus pas in januari, dus voor die tijd moet ik zelf zoveel mogelijk geld bij elkaar krijgen. Gegarandeerd een mooi begin van het nieuwe jaar dus!

Toen ik daarna snel naar boven rende om mijn vieze werkkleding uit te trekken, viel ik op de trap. Dat hebben jullie al kunnen lezen in een apart artikel. Ik schrijf dit artikel nu op zondag en de zwelling is wel redelijk afgenomen, maar ik blijf pijnscheuten krijgen. Ook soms ineens als ik mijn been gewoon rustig stil heb liggen. Hele rare ervaring, ik heb wel vaker iets gekneusd gehad, maar dat voelde nooit zoals dit. Nu is dit ook wel een erg vervelende plek, je scheenbeen. Ik hoop dat het snel helemaal over is!

Woensdag 7 oktober

vakantie voorbereiding - diary 133

Ik opende dit boek, weer zo’n rot lettertype met allerlei formaten door elkaar. Ik heb een stuk erin gelezen en het was niet wat ik verwachtte, dus ik heb hem ook snel weer weggedaan. Ik vond dit net een dagboek, dat had ik niet ervan verwacht. Dit ga ik niet lezen. Dat doe ik niet snel, een boek wegleggen, maar mijn irritatiefactor is hoger dan mijn interesse voor de inhoud van het boek. Dus dan gaat het weg. Terug naar de bieb!

vakantie voorbereiding - diary 133

Meteen daarna begon ik in dit boek, met normaal lettertype, wat een verademing!

Donderdag 8 oktober

Dit is lang geleden! Dit reepje kreeg ik van een collega. Ze had het erover gehad met andere collega’s en niet iedereen kende dit, dus had ze een zak gekocht om uit te delen. Nostalgie! Deze kreeg ik vroeger altijd bij mijn opa. Ik heb het meteen op mijn boodschappenlijstje gezet.

Later vandaag kwam mijn moeder en legden we samen alvast diverse dingen klaar die mee moeten op vakantie zoals wc papier, keukenrol, zeep en dat soort dingen. Zij had boodschappentassen meegenomen en dus pakten we de dingen alvast in die niet meer nodig waren. Of die ik dubbel heb, of genoeg op voorraad, zoals de dingen die ik net noemde. Lekker! Het is nu grotendeels klaar. En dat voelt heerlijk.

Vrijdag 9 oktober

Vandaag deed ik alvast de gekleurde was en ik was blij dat mijn laatste werkweek erop zit! Eindelijk ook vakantie!! Iedereen was al geweest en sommigen zelfs al voor de tweede keer. Dus nu is het mijn beurt! Zin in!!

Vandaag schreef ik alvast 2 artikelen voor mijn blog naast de artikelen die al ingepland stonden. De hele week komt er gewoon dagelijks een artikel online en zelfs een keer een interview! Wil je ook meedoen met het interview en dezelfde vragen beantwoorden, check dan komende vrijdag mijn blog!

Volgende week komt er een tweede interview online met andere vragen, het kan zijn dat die beter bij jou past, of dat je beiden leuk vind. In het interview zelf staat onderaan een link naar een google-formulier. Ik zie geen andere gegevens van jou dan wat jij invult. Dus doe gerust lekker mee! De interviews zal ik steeds op vrijdag gaan plaatsen.

Zondag 11 oktober

Vandaag schreef ik de laatste 3 artikelen voor deze komende week, waaronder ook deze diary. Wel al in de ochtend, dus ik heb geen foto’s van vandaag. Ik ga bijvoorbeeld nog een cake maken om mee te nemen op vakantie. Als ik eraan denk zal ik er een foto van maken en deze in mijn vakantie-diary plaatsen. Mijn moeder komt vanavond al hier naartoe, zodat we morgen op tijd de auto kunnen inpakken en naar oma kunnen om daar de rest in te laden. En dan op naar het vakantiehuisje!

Leestip: Miljardairs rijker dan ooit!

Zijn jullie nog ergens in Nederland op vakantie geweest? Waar en hoe was het? Of heb je dit jaar een vakantie overgeslagen?