Vakantiekosten van week 1

Vakantiekosten van week 1

15 oktober 2021 6 Door Marìs

Vandaag de vakantiekosten van week 1. Want inmiddels zit de eerste vakantieweek er alweer helemaal op en zijn we ver op weg in de tweede week. Dus het is tijd voor een overzicht!

Vakantiekosten van week 1

Vandaag deel ik met jullie de vakantiekosten van week 1 van onze vakantie. We zijn met zijn 3en op vakantie, en genieten volop. In de vakantie houden wij ons niet bezig met besparen op de kosten, wel met volop genieten en de keuze voor gemak en weinig tot niks zelf hoeven doen. Iedereen doet het natuurlijk anders, maar dit is hoe wij het doen. Hier voelen wij ons goed bij.

Leestip: Kansenpotje maken!

De vakantie begon op maandag, toen hebben we weinig kosten gemaakt, want we gingen eerst uitpakken en toen was het al tijd om naar het restaurant op het park te gaan voor het avondeten. De totale kosten voor 3 personen was 95,20 euro. Inclusief drinken, een voorgerecht waar we alle 3 van konden eten en toetjes.

De volgende dag hebben we wat boodschappen gehaald in de parkshop, daarvan heb ik even geen bon meer, maar wel van de lunch. We kochten lekkere warme broodjes in de parkshop voor in totaal 8,19 euro. In de avond haalden we eten bij de snackbar voor 19,25 euro.

Woensdag waren de lunchkosten erg goedkoop, omdat de vorige dag al bolletjes en brood gehaald werden voor 2 personen. Zelf wilde ik wel de warme broodjes, dus dat kostte 1,38 euro. In de avond aten we pannenkoeken van het restaurant in de buurt en een toetje en dat kostte ons 57 euro in totaal.

Deel 2 van week 1

Toen was het alweer donderdag! Als lunch haalden we weer lekkere warme broodjes en voor 3 personen waren we 6,17 kwijt. In de avond wilden we afhalen bij het restaurant op het park, maar dat kon ineens niet tussen 5 en half 8. Dan kon het pas vanaf half 8. Dat vonden wij te laat, dus zijn we maar weer uitgeweken naar de snackbar. Daar bestelden we ons eten voor in totaal 19,65 euro.

Op vrijdag betaalden we in totaal 7,64 euro voor de lunch, gingen we minigolfen a 2,50 euro en dronken we daarna wat op het terras met arretjescake erbij a 15,25 euro. En in de avond haalden we een menu bij de snackbar voor 32,25 euro.

Op Zaterdag betaalden we 8,73 euro voor onze lunch en gingen uit eten bij het restaurant op het park voor 70,45 euro, inclusief het drinken en onze toetjes, maar zonder voorgerecht.

Tot slot betaalden we op zondag 23 euro voor onze lunch (maar niet helemaal, want daar zaten ook boodschappen bij voor de volgende ochtend). Na een wandeling op de Sallandse Heuvelrug namen we nog wat drinken (en 1 snack) op een terrasje voor 11,50 euro. Om tot slot te eindigen met avondeten van de parkshop, want mijn moeder kookte 1 dagje. Dat kostte in totaal 19,06 euro.

In totaal gaven we in week 1 dus 397,22 euro uit met zijn 3en.

Leestip: Verdien online extra geld met Euroclix!

Ben jij van het zelf koken op vakantie of juist niet? Ik totaal niet!