Vakantiekosten van week 2

Vakantiekosten van week 2

22 oktober 2021 0 Door Marìs

Vandaag de vakantiekosten van week 2. Want inmiddels zit de eerste vakantieweek er alweer helemaal op en zijn we ver op weg in de tweede week. Dus het is tijd voor een overzicht!

Vakantiekosten van week 2

Vakantiekosten van week 2

Vandaag deel ik met jullie de vakantiekosten van week 2 van onze vakantie. We waren met zijn 3en op vakantie, en hebben volop genoten. In de vakantie houden wij ons niet bezig met besparen op de kosten, wel met volop genieten en de keuze voor gemak en weinig tot niks zelf hoeven doen. Iedereen doet het natuurlijk anders, maar dit is hoe wij het doen. Hier voelen wij ons goed bij en genieten zo het meeste.

Leestip: Kansenpotje maken!

Week 2 van de vakantie begon op maandag, deze week bestaat uit 8 dagen. De eerste week heb ik 7 dagen aangehouden. Daardoor valt deze week al duurder uit dan vorige week. Ook omdat mijn verjaardag erbij zat en we dat extra uitgebreid vierden. De kosten voor maandag 11 oktober waren; 4,96 voor de lunch. En 43,40 voor Chinees wat we lieten bezorgen als avondeten.

Dinsdag waren we een dagje weg, dus was onze lunch wat duurder, namelijk 23,- euro. Maar daar tegenover stond dat we nog Chinees over hadden van de avond, dus avondkosten; geen. Want dat was ten slotte de dag ervoor al betaald.

Woensdag waren we lekker een dagje op het park zelf, in de ochtend gingen we zwemmen en we haalden broodjes voor de lunch. Dit kostte ons 10,18 euro. In de avond haalden we pannenkoeken af in het dorp, want op het park was alles dicht. Dit kostte ons 33,80 euro. Overigens als de kosten voor de broodjes iets meer lijken te zijn, komt dat doordat er af en toe boodschappen bij zitten voor de ochtenden. Dan wordt er bijvoorbeeld net iets extra (gewoon) brood gekocht. Zelf nam ik in de ochtenden mijn maaltijdshake. Lekker makkelijk.

Donderdag kwamen er 2 vriendinnen van mijn oma, we maakten een wandeling op het park, aten tussen de middag broodjes uit de parkshop. Dat kostte ons 12,41 euro. In de avond gingen we gezellig gourmetten. De gourmetset huurden we op het park zelf en het vlees hadden we allemaal los gekocht in diverse supermarkten in de buurt. In totaal kostte het gourmetten (5 personen) ons 42,75 euro.

Deel 2 van week 2

Toen was het alweer vrijdag! Als lunch haalden we weer lekkere warme broodjes en voor 3 personen waren we 5,90 kwijt. In de middag bezochten we weer een dorpje in de buurt. Om in de avond eten te laten bezorgen van de brasserie. Dit kostte ons in totaal 49,- euro. Want er zaten natuurlijk ook toetjes bij.

Op zaterdag betaalden we in totaal 6,75 euro voor de lunch, verder deden we spelletjes in de bungalow, dus geen extra kosten. En in de avond gingen we het dorpje in en aten we bij de plaatselijke Italiaan. Geen voorgerecht, natuurlijk wel een toetje. De kosten hiervoor waren 82,25 euro.

Op zondag betaalden we 5,39 euro voor onze lunch en kochten we een taart voor mijn verjaardag de volgende dag a 6,99 euro. We bleven in ons huisje en deden spelletjes. Ook pakten we alvast onze koffers zoveel mogelijk in. In de avond haalden we eten bij de snackbar op het park, dat kostte ons 22,85 euro.

Tot slot betaalden we op maandag 18 oktober het meeste, want ik was jarig! Voor het ontbijt betaalden we 4,04 euro. We lunchten nog bij de brasserie op het park voor 22,85 euro. En tot slot gingen we in de avond uit eten in een leuk restaurant (nadat we thuis hadden uitgepakt) ter waarde van 69,75 euro, inclusief een toetje. Aan voorgerechten doen we bijna nooit. Dat hoeft van mij nooit zo.

In totaal gaven we in week 2 dus 446,27 euro uit met zijn 3en, voor 8 dagen. De kosten werden verdeeld naar rato. Degene die het meeste geld te besteden heeft, betaalde het meeste.

Leestip: Verdien online extra geld met Euroclix!

Wat doe en eet jij het liefste op je verjaardag?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, dan krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Vakantiekosten van week 2