Vanaf volgende week

Vanaf volgende week

20 oktober 2023 0 Door Marìs

Vanaf volgende week kunnen jullie allemaal Gran Canaria artikelen verwachten. Dit zal een combinatie zijn van vertellen wat ik gedaan heb en de kosten hiervan.

Vanaf volgende week

Vanaf volgende week

Vanaf volgende week kunnen jullie allemaal Gran Canaria artikelen verwachten. Dit zal gaan over het financiële deel van mijn vakantie. En natuurlijk vertel ik ook wat we allemaal gedaan hebben. Ik zal dit gaan verdelen over meerdere losse artikelen. Ik weet nog niet precies hoe ik het ga indelen, maar het komt eraan!

Leestip: Hoe kun je besparen op kleine uitgaven? Zo!

Voordat ik wegging vertelde ik natuurlijk dat het voor mij momenteel niet haalbaar is om mijn 2e blog weer opnieuw te starten. 2 blogs hebben brengt op dit moment teveel kosten met zich mee. En om eerlijk te zijn heb ik mijn 2e blog en hiervoor schrijven ook helemaal niet gemist. Het is een stuk relaxter om me op 1 blog te focussen. Dus dat blijf ik ook doen.

Op moment dat mijn advertenties weg waren van beiden blogs heeft mijn blog een gigantische knauw gekregen. Ik verdien er nu een heel stuk minder mee dan voorheen en haal de maandelijkse uitbetalingen niet meer. Helaas. Hopelijk gaat dit weer lekker aantrekken nu de zomer weer voorbij is. Graag wil ik voor jullie zoveel mogelijk artikelen per week blijven schrijven, zonder te overdrijven. Dus dagelijks zal het in elk geval niet worden 😉 Maar ik blijf lekker doorgaan met 3 a 4 artikelen per week plaatsen. Dan zal het vanzelf wel weer gaan aantrekken. In combinatie met de nodige promotie op social media. Mochten jullie nog een goede Pinterest cursus weten; let me know!! Het lijkt me interessant om ervoor te kunnen zorgen dat er via Pinterest meer bezoekers komen.

Aankomend weekend vier ik mijn verjaardag nog voor de achterblijvers (mijn oma en tante), die niet op Gran Canaria waren. Dus wat jullie volgende week ook kunnen verwachten is een artikel over wat ik dit jaar allemaal voor mijn verjaardag kreeg.

Ook gaat het nu spannend worden met mijn nieuwe meubels. Want eind dit jaar komen mijn nieuwe stoelen. Mits ik het geld bij elkaar heb natuurlijk, want ik zal ze toch moeten betalen. Een blog uitbetaling van Adsense zou daarbij wel erg helpen! Maar een uitbetaling van bol erbij zou nóg meer helpen. Dus ik hoop dat beiden gaat lukken. Dan maar ik alvast een goede start. Want hoe eerder ik het geld voor de nieuwe stoelen bij elkaar heb, hoe makkelijker het zal gaan om het geld voor de rest van meubels (eettafel, salontafel en dressoir) ook op tijd bij elkaar te krijgen. Tussendoor (begin 2024) moet mijn auto ook nog voor groot onthoud naar de garage dus vingers crossed dat dat bedrag laag blijft!

Leestip: Creditcard alternatief (geschreven in 2018!)

Maken jullie altijd plannen na je verjaardag? Van; nu ik weer een jaartje ouder ben, wil ik hierop letten, of hieraan werken, me hierop focussen? Ik wel een beetje! Al zijn dat dan wel dingen die niks met mijn leeftijd te maken hebben, maar gewoon met mijn leven op dat moment.

Vanaf volgende week