Vanaf woensdag…

Vanaf woensdag…

26 november 2021 1 Door Marìs

Vanaf woensdag start mijn nieuwe blog. En nu écht, als in; vanaf dan komen er wekelijks nieuwe artikelen online.

Vanaf woensdag

Vanaf woensdag…

Vanaf woensdag start mijn nieuwe blog met écht wekelijks nieuwe artikelen. Eerst heb ik er een heleboel geschreven en opgeslagen als concept, nog zonder dat er foto’s bij stonden. Dit zodat ik genoeg had tot en met mijn vakantie van februari aanstaande. En met vakantie bedoel ik dan gewoon; vrij zijn van mijn werk bij de post.

Leestip: Overstappen van zorgverzekering voor 2022!

Op dit moment heb ik al 4 artikelen van de 9 die klaar stonden ingepland. Zometeen ga ik daar weer mee verder, wat al gebeurt is op moment dat jullie dit artikel lezen. Want ik ben deze week lekker op dreef. Omdat ik de avonden deze week bijna allemaal vrij kon houden, kon ik heerlijk opschieten. Dit kwam mede doordat ik op mijn werk echt op tijd weg ging steeds. En omdat ik afgelopen dinsdag weer een dagje vrij was.

Zo was deze week voor mij een hele lekkere week. Het geeft mij een heerlijk gevoel dat er al zoveel artikelen voor mijn nieuwe blog ingepland staan en voorlopig dus gewoon automatisch online blijven komen. Zo kan ik ook voor die blog inkomsten gaan opbouwen waar ik mijn rekeningen van zal gaan betalen als mijn contract bij de post afgelopen is. Al moet ik de Ads daar nog installeren. Maar dat is pas mogelijk als er al diverse artikelen online staan. Dus daar zal ik in december mee beginnen.

Groei

Ik verheug mij er nu al op om de bezoekers te zien groeien op mijn nieuwe blog, hopelijk zal dat net zo voorspoedig gaan als dat het destijds met deze blog ging en nog gaat. Al blijft het aantal hier de laatste tijd redelijk stabiel. Maar stabiliteit is beter dan achteruitgang!

Voor wie het nog niet weet; mijn nieuwe blog heet reis met mij mee en is een punt nl website. Hierop zal ik gaan bloggen over reizen en uitjes en ook komen er diverse reviews van bijvoorbeeld hotels, musicals en restaurants of andere uitjes op te staan. Mochten jullie nog tips hebben voor leuke uitjes, laat het me weten! Dan ga ik kijken of ik het zelf leuk vind en wanneer het dan mogelijk is om te gaan voor mij.

Tips mogen jullie achterlaten op de daarvoor bestemde blog, waar het eerste echte artikel aanstaande woensdag (1 december 2021) online zal komen. Reismetmijmee.nl

Leestip: Cadeautjes tijd!

Volgen jullie leuke blogs op het gebied van vakanties en uitjes? Laat het weten in de reacties! Wel alleen Nederlands-talige blogs! Anders taligen volg/ bekijk ik niet.

Vanaf woensdag