Veel gedaan – diary 226

Veel gedaan – diary 226

10 augustus 2022 1 Door Marìs

Vandaag kijken jullie mee met mijn photodiary; Veel gedaan – diary 226. Want deze week deed ik stukje bij beetje steeds wat dingen in huis die nog gedaan moesten worden.

Veel gedaan - diary 226

Veel gedaan – diary 226

Jullie zien nu; Veel gedaan – diary 226, want afgelopen week heb ik veel gedaan in huis. Er is nog zoveel troep omdat ik steeds alle spullen heb moeten verplaatsen toen de klusser bezig was. Ik had er nog niet de energie voor gehad om het echt op te ruimen, maar nu doe ik dat stukje bij beetje. Omdat ik gek wordt van alle troep in huis. En omdat ik visite wil kunnen ontvangen.

Leestip: Financieel gezond blijven!

Maandag 1 augustus

Veel gedaan - diary 226

Ik begon deze week door de tuin te sproeien. Wel zo fijn als de planten/ bomen blijven leven! De aanschaf heeft me heel wat geld gekost, dus dan doe ik er extra mijn best voor.

Donderdag 4 augustus

Ik had hangertjes te kort, en bestelde dus hangertjes bij. Helaas kan ik mijn oude hangertjes nergens meer vinden, die worden dus niet meer verkocht, dus koos ik maar hangertjes die er veel op lijken in het zwart.

Ik pakte alle hangertjes uit, maar het was véél te warm. Nadat ik 1 deel van de kast voorzien had van de nieuwe hangertjes, hing ik de rest aan mijn wasrek.

Veel gedaan - diary 226

Later op de middag werd de hordeur geplaatst! Zo fijn om de deur open te kunnen zetten zonder dat er vliegverkeer binnen komt!! Zeker als ik het huis wil laten afkoelen werkt dit een stuk beter dan alleen het raam wagenwijd open zetten.

Zaterdag 6 augustus

Veel gedaan - diary 226

Ik kijk altijd de canal parade op tv. En ondertussen vond ik het een goed idee om mijn kleurboek er weer eens bij te pakken. Die lag al een paar jaar onaangeraakt te vergaan. Dus ik heb heerlijk een tijd zitten kleuren.

Zondag 7 augustus

Veel gedaan - diary 226

Vanmorgen was het eindelijk genoeg afgekoeld binnen om verder te gaan met mijn kast en hangertjes. Zo heb ik al mijn oude hangertjes (donkerblauw) onderin het rechter deel hangen en bovenin hangt alles op de nieuwe zwarte hangertjes.

Zelf vind ik het veel fijner en netter als er per stang 1 soort en 1 kleur hangertjes hangen, dus dat project is nu afgerond.

Dan kan ik mijn nieuwe jurken en kleding die nog buiten de kast lag gaan opruimen nadat het gewassen is. Ik liet het maar liggen omdat ik niet genoeg hangertjes had, dus dat is nu opgelost.

Veel gedaan - diary 226

Daarna ben ik naar de glasbak gewandeld en heb ik er een mini wandeling van gemaakt, ik was al voor 10 uur buiten en toen was de temperatuur nog heerlijk!

Die Nederlandse hitte vind ik maar niks, daar kan ik niet goed tegen. Wel wil ik proberen om weer vaker te gaan wandelen, dus dat moet dan vroeg op de dag of (heel) laat op de avond. Dan is het prima te doen.

En ook haalde ik her en der diverse troep weg in huis. Alles wat ik beschouw als troep wat bijvoorbeeld nog geen plek heeft, heb ik door het huis heen op diverse stapels gelegd. Zo kan ik dan steeds 1 stapel uitzoeken. Ook ligt er nog veel wat weer opgehangen moet worden.

Leestip: Budgetteren op vakantie?!

Wanneer heb jij voor het laatst eens goed opgeruimd?