Veel gedachtes – diary 94

21 januari 2020 4 Door Marìs

Veel gedachtes – diary 94. Deze week had ik zoveel gedachtes. Er spookte van alles door mijn hoofd. Dat hebben jullie al deels kunnen lezen.

Veel gedachtes - diary 94

Veel gedachtes – diary 94

Veel gedachtes – diary 94. Er spookte van alles door mijn hoofd, vooral over werk wat ik al even tussendoor met jullie gedeeld heb, en er komt nog meer aan. Ik dacht er zelfs over na HOE ik moet ontspannen, omdat niks meer lijkt te werken. De spanning zit zo erg in mijn lijf.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Maandag 13 januari

Veel gedachtes - diary 94

Ik maakte mijn 2e kerstpuzzel af! Dat mocht ook wel een keer gedaan worden half januari! Wel blij dat het me gelukt is, want hij was lastig!

Dinsdag 14 januari

Veel gedachtes - diary 94

Vandaag werd ik verrast door een vriendschapsverzoek van de moeder van mijn Canarische vriendin. Die de zus is van mijn andere Canarische vriendin. Allemaal familie van elkaar.

Ik heb haar moeder zelf nog nooit ontmoet, want die woont niet op Gran Canaria. Maar toch voelde ik me wel vereerd dat ze mij toevoegde. Familie is daar heel belangrijk, op een andere manier dan in Nederland. Als je goed bent voor je vrienden, en als je belangrijk voor ze bent, dan behoor je snel tot de familie. Dan ben je belangrijk en wordt jij ook gezien als familie. En niet gewoon als een vriendin. Dan wordt je ook als familie behandeld. En dat is niet uit beleefdheid, zoals in Nederland vaak het geval is. Maar gewoon een cultuur verschilletje. Voor mij voelde het dus als een; welkom bij de familie!

En dan voel je je wel echt vereerd. Want dat doen ze echt niet met iedereen. Dan moet je van betekenis zijn. Ik heb het verzoek dan ook geaccepteerd. Die Canarische vriendin van mij voelde al als een zus voor me. Dus voelt het fijn dat ik ook belangrijk ben voor haar.

Donderdag 16 januari

Veel gedachtes - diary 94

Ik begon aan een nieuwe puzzel! 500 stukjes deze keer. Een puzzel van Jan van Haasteren die speciaal gemaakt is voor medewerkers van PostNL. Deze puzzel kreeg ik tijdens mijn vorige contract op de vorige locatie. Maar ik had hem nog nooit gemaakt. Daar had ik in de flat geen ruimte meer voor toen mijn bureau eenmaal verkocht was.

En yes! Mijn 3e Donald Duck kwam binnen! Ik ging er lekker voor zitten met een bakje paprika en naturel chips (naturel ligt onderop). Dat is een momentje waarop het vaak nog wél lukt om me te ontspannen inclusief mijn lichaam. Want mijn gedachten ontspannen lukt nog wel, door aan andere dingen te denken. Maar mijn lijf doet dan vaak niet mee.

Dit was ook meteen mijn troost, omdat mijn investering geweigerd was. Daarover lezen jullie morgen meer.

Vrijdag 17 januari

Vandaag was ik na mijn werk voornamelijk bezig met het herstellen van mijn blog. Foto’s terugzetten vanaf Pinterest, want anders staat er neegens meer een foto bij. De diaries zullen t/m nr 91 wel fotoloos blijven helaas. Daar is niks meer aan te doen.

Inmiddels denk ik wel de oorzaak gevonden te hebben van dat mijn foto’s niet opgeslagen zijn in de back up. Die moet je apart back uppen. Blijkbaar. Ik dacht als ik zeg: alles. Dan maakt hij van álles op mijn blog een back up. Maar in dat rijtje staat media niet genoemd.. heel stom, want dan is het dus niet ‘alles’! Maar handig om te weten voor een volgende keer dat ik daar apart een back up van moet maken.

Zaterdag 18 januari

Veel gedachtes - diary 94

Ik had last van maagzuur. Alles boerde me de hele tijd op. Zo vies. En vis en ei schijnen dan goed te zijn, dus at ik in de avond vis en ei. Met een bakje yoghurt voor de frisheid. Tevens geven ze als tip: een halfuur voordat je gaat eten niet meer drinken. En pas een uur nadat je gegeten hebt weer drinken. Dat was lastig, maar ik heb het wel gedaan en het hielp wel. Want het boeren stopte en het zuur werd een stuk minder.

Oja citroen en gember thee zijn ook goed. Ik heb daar een combi smaak van dus dat dronk ik voordat ik ging eten. Een halfuur van tevoren dus. En een uur na afloop nog een keer.

Zondag 19 januari

Vandaag ging ik weer volop verder met het herstel van de foto’s bij artikelen en ik ben nu zo goed als klaar! Er zijn nog een paar artikelen waarbij ze ontbreken omdat ik die destijds niet gedeeld heb op Pinterest. Dus daar moet ik nog wat voor verzinnen. En ik moet bij mijn diaries nog de niet meer werkende foto’s verwijderen. Dit heb ik nu nog maar deels gedaan.

Veel gedachtes - diary 94

Verder heb ik ook lekker zitten lezen in mijn bieb-boek en ik puzzelde weer een stukje!

Leestip: Mijn visionboard voor 2020!

Puzzel jij ook wel eens?