Veel geregel – diary 214

Veel geregel – diary 214

10 mei 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; Veel geregel – diary 214. Want deze afgelopen week moesten we veel regelen. Van extra benodigdheden voor de klusser kopen tot 2x een ruimte volledig leeghalen zodat de klusser daar kon starten met klussen. Ik werd er gillend gek van, omdat hij in alle ruimtes tegelijk bzig is en ik niet meer weet waar ik mijn spullen moet laten zonder dat alles vies wordt.

Veel geregel - diary 214

Veel geregel – diary 214

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; Veel geregel – diary 214. Wát een gedoe als een klusser in alle ruimtes van je huis moet zijn en er nog 1 kast ontbreekt om je spullen in op te ruimen. Ik blijf dingen verplaatsen! Ik word er gillend gek van. Maar als het goed is heb ik het ergste nu gehad.

Leestip: Spijt van een uitgave?!

Maandag 2 mei

Veel geregel - diary 214

Mijn wc beneden werd geverfd! Het is meteen al zo gezellig! Ik vond het wel spannend om deze ruimte iets donkerder te verven, maar ik had in een tv programma gezien dat het juist sfeervol kon zijn, en in dit geval heeft het goed uitgepakt! Het is nu zo gezellig op de wc dat je er niet meer vanaf wilt komen😝

Precies op een dag dat mijn moeder er niet was, vroeg de klusser om de spullen op zolder naar de andere kant te verplaatsen, want daar wilde hij de dag erna aan de slag. Mijn moeder heeft daar zo idioot veel troep staan, dat dat in je eentje niet te doen is. Dus ik appte haar dat ze moest komen om haar zooi te verschuiven.

Dat heeft ze destijds bij mij neergezet, omdat haar vriend enorm veel zooi had wat hij allemaal uitgestald had om uit te zoeken/ op te ruimen. Daarom konden haar spullen daar niet ook nog eens bij. Want twee verzamelaars bij elkaar is een slecht idee. Inmiddels is hij bijna klaar met uitzoeken en wil geen troep meer in huis hebben, dus moet ze eerst alles uitzoeken voordat het daarheen mag. Niet handig als er geklust wordt in huis!!

Dinsdag 3 mei

Ook in mijn slaapkamer was er al een muur in deze mooie kleur geverfd. Beige mat, heet de kleur. Ik noem het een zandkleur.

Omdat ook overal het plafond gedaan moet worden, moeten steeds alle spullen uit de kamers gehaald worden. Giga veel werk! Want ik heb nog 1 kast in bestelling waar die losse troep in hoort te staan. Maar die is nog niet binnen. Mijn kleine ladekast is al wel binnen en de grote kast wordt deze week of volgende week verwacht.

Veel geregel - diary 214

Tijd voor plinten tegen de geverfde muren! Deze zijn 7 cm hoog. Anders kreeg ik 5,5 cm en dat was net niet mooi. 7 cm is helemaal prima! Niet te hoog maar ook niet te laag!

Veel geregel - diary 214

Inmiddels was deze kamer ook helemaal geverfd, ook de houten luiken staan in de grondverf, dus ook hier werden alvast plinten geplaatst, totdat de werkdag voorbij was.

Veel geregel - diary 214

Ook waren de houten schotten op zolder geschuurd en goed in de grondverf gezet. Het ziet er meteen alweer een stuk lichter uit.

Woensdag 4 mei

Ook vandaag werd er weer flink verder geklust met verven. Voornamelijk wat tweede lagen. Dat is op de foto toch niet te zien, dus maakte ik geen foto’s.

Ook kregen we nog een opdracht mee van de klusser; de kleinste slaapkamer (nr 3), moet leeg. Hij is er pas maandag weer, dus gelukkig was er wel even tijd voor om het te regelen.

Ook was oma jarig, dus we gingen in de avond lekker uit eten. 89 is ze geworden. Ik gaf haar 2 kleurboeken voor volwassenen, omdat ze een tijdje terug gezegd had dat ze ze nooit meer in de supermarkt zag liggen. Haar vorige kleurboek had ze daar vandaan. Dus dat werd mijn cadeau voor haar en ze was er helemaal blij mee.

Donderdag 5 mei

Veel geregel - diary 214

Vandaag bezochten mijn moeder en ik de Floriade in Almere en aansluitend gingen we gezellig uit eten bij Boathouse, ook in Almere. Dat restaurant werd ons aangeraden door een plaatselijke bezoeker waarmee we in gesprek raakten.

Het was een erg leuke en gezellige dag! Gelukkig was het ook niet extreem druk op de Floriade. Het was wel een stuk groter dan ik verwacht had, dus de uitgedeelde plattegrond die we bij de ingang kregen was zeer welkom!

Ook werd ik gebeld door de kastenwinkel dat mijn kasten volgende week binnen komen. Omdat ik op vakantie ga, worden ze meteen geleverd zodra ze binnen zijn. Daar krijg ik nog een telefoontje over.

Vrijdag 6 mei

Vandaag haalden mijn moeder en ik samen de de kleinste slaapkamer leeg. Daar had ik allemaal losse spullen staan die in de bestelde kast horen. Ondertussen heeft het al in elke slaapkamer gestaan, want het blijft verschuiven omdat ze in alle kamers moeten klussen. Dus ik ben er hard aan toe dat die kast eindelijk komt. Er waren problemen met de grondstoffen, waardoor het langer geduurd heeft dan normaal. Voor mij een lullige timing, maar ik ben blij dat mijn kasten er nu écht aankomen!

Zaterdag 7 mei

Vandaag heb ik mij voornamelijk gefocust op heel ver komen in het laatste bieb-boek dat ik nog uit moet lezen voordat ik op vakantie ga. Dan zijn alle bieb-boeken die ik nu hier heb liggen uit, en kunnen ze mooi terug voordat ik weg ga. Ideaal!

Zondag 8 mei

Vandaag heb ik me voornamelijk gefocust op het boek verder uitlezen en alvast zoveel mogelijk artikelen schrijven voor tijdens mijn vakantie én voor deze week. Ik schreef er in totaal 6 vandaag, dus het ging lekker! Morgenochtend weer verder! Want het is gewoon fijn als mijn vakantie-week alvast ingepland staat.

Leestip: Bruiloft cadeau!

Werk jij weleens flink vooruit voor het een of ander?