Veel geregeld – diary 211

Veel geregeld – diary 211

19 april 2022 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Veel geregeld – diary 211. Want dit was een tussenweek waarin veel geregeld kon worden. En ik ontving weer wat op mijn werk.

Veel geregeld - diary 211

Veel geregeld – diary 211

Deze week gebeurde er weer van alles en dat kunnen jullie zien en lezen in mijn photodiary; Veel geregeld – diary 211. Ik vond dit echt een hele fijne week, omdat er weer van alles af te vinken was op mijn to do lijstje. Ook ontving ik op mijn werk wat lekkers.

Leestip: 5030 euro buffer!

Dinsdag 12 april

Veel geregeld - diary 211

Dinsdag kwam de kitter en werd alles in de badkamer en in de wc beneden netjes gekit. Daarna moest het 48 uur drogen, dus douchen of schoonmaken mocht nog niet. Maar het is al zó fijn dat het er weer gewoon netjes uit ziet. Net of er nooit iets gebeurd is sinds de badkamer erin zit.

Wel een enorme berg stof in huis als souvenir. Eerder op de dag zijn de 3 dichte pakken met tegels die over waren teruggebracht naar de winkel. Dat leverde 76 euro op. Dus dat is mooi meegenomen!

Woensdag 13 april

Veel geregeld - diary 211

Ook woensdag was een mooie dag om even het centrum in te gaan voor wat dingen. Zo heb ik even gekeken naar hoe de huidige Macbooks en Iphones eruit zien (zonder home knop, en hoe dat dan werkt). En tevens een inloopmat besteld die op maat gemaakt wordt en gelegd. Zie bovenstaande foto. Er zit een donkerblauw spikkeltje doorheen, op de foto lijkt het soms net paars, maar het is dus donkerblauw. En omdat ik toch in het centrum was, heb ik gelijk nieuwe waxinelichtjes meegenomen, want wat ik had is bijna op. Ook al heb ik nu de meeste dagen niks aan staan, af en toe een zakje meenemen is wel handig voor als ze het najaar weer volop branden!

Tevens kocht ik nieuwe wandelschoenen van Ecco. Met een goed noppenprofiel aan de onderkant en bij de hielen een soort schokdempers, terwijl je daar van de zijkant niks van ziet! Ik zeg; mooi gedaan! Ze lopen heerlijk en je merkt echt dat het geen gewone sneakers zijn, maar echte wandelschoenen. Ze hebben een goede demping!

Donderdag 14 april

Veel geregeld - diary 211

Ook van mijn werk zelf ontving ik nu een zakje met paaseitjes. Die zitten nu dus samen met de eitjes die ik al had in het schaaltje die van mijn opa geweest is.

Veel geregeld - diary 211

En dan kom je erachter dat een nieuwe broek die je gewassen en daarna meteen in de kast gehangen had, veeeeel te lang is. Oeps! Vergeten! Dus meteen maar even naar de kleermaker gebracht om in te laten korten! Dan kan ik hem tenminste gewoon gaan dragen. Wel zo fijn nu er nog meer lekker weer aan komt!

Vrijdag 15 april

Ik heb er geen foto bij, maar vandaag bestelde ik bij een plaatselijk bedrijf een hordeur, en een duette/ hor voor het kleine zolderraam ineen. Een mooi product waarvan ik het bestaan nog niet kende en een stuk goedkoper dan een verduisterend rolgordijn en een aparte hor. Dus dat is ideaal. Voor het kleine zolderraam zat nu niks en dus bleef die dicht. Wel was er een oud stuk gordijnstof voor gehangen met punaises, gewoon omdat het raampje op het zuiden zit.

En wat betreft de achterdeur. Ook die bleef gewoon dicht. Maar het is wel lekker als ik straks de tuindeur open kan zetten (op de haak) zonder dat er vliegverkeer naar binnen komt. Voorheen zette ik dan gewoon het raam wagenwijd open, want daar zat wel een hor in, maar dit is wel zo prettig!

Zaterdag 16 april

Veel geregeld - diary 211

Vrijdag ontving ik een kastje dat ik via bol besteld had. Het kastje had zo’n mooi formaat dat hij precies in de trapkast past, onder de plank waar mijn printer op staat. In dit kastje komen dan al mijn ordners te staan, zodat die weg zijn uit mijn dressoir, en ik daar weer gewoon de ruimte terug heb die ik altijd al had. Wel zo fijn! Kosten van het kastje; 65 euro. Betaald van de 40k die voor de kosten van het huis bedoeld zijn. Dit hoort daarbij vind ik. Jullie zullen deze uitgave dus niet terug zien in mijn maandelijkse artikel over mijn inkomsten en uitgaven. Wel komt er tzt nog een apart artikel over wat er allemaal van die 40k betaald is.

Zondag 17 april

Vandaag heb ik de schuur een beetje ‘opgeruimd’. Er staat wat troep in wat nog weg moet. Daar is nog geen gelegenheid voor geweest dat iemand het kon ophalen. Dus moest ik het aan de kant schuiven. Want er moest aan 1 kant ruimte gemaakt worden voor de materialen van de klusser. Dus ook dat is nu geregeld!

Komende week zal er weer het een en ander geregeld worden, zo fijn! Ook ben ik afgelopen week gebeld voor de planning voor het plaatsen van de zonnepanelen. De eerste mogelijkheid was pas op 30 juni. Dus meteen die datum vastgelegd! Dan is dat in elk geval ook geregeld. Echt zo fijn dat ik nu achter elkaar door kan gaan met dingen regelen! Dat is toch het prettigste. Ondertussen hou ik het budget natuurlijk heel nauw bij, zodat ik precies weet hoeveel ik er nog van kan laten doen.

Leestip: De leeftijd van jouw oudste auto!

Eet jij nog wat lekkers deze paasdagen? Alles valt daaronder wat mij betreft, van snacks tot ontbijt, lunch en avondeten! Zelf heb ik alleen chocolade in huis, ik doe verder niet aan pasen.