Veel lezen – diary 118

Veel lezen – diary 118

7 juli 2020 2 Door Marìs

Veel lezen – diary 118. Deze week las ik héél erg veel en liet ik andere dingen een beetje voor wat ze waren. Want ineens moeten er veel boeken terug naar de bieb omdat ze óf blijkbaar al 2x verlengd zijn óf omdat ze gereserveerd zijn. Dus ik heb het even druk om alles op tijd uit te krijgen.

Veel lezen - diary 118

Veel lezen – diary 118

Veel lezen – diary 118. Ik las dus in veel verschillende boeken afgelopen week. Wel lekker om veel te lezen. Jammer dat het met een beetje stress moet omdat ik alles uit wil krijgen.

Leestip: Hoe zeg je nee tegen verleidingen?

Maandag 29 juni

Veel lezen - diary 118

Ik begon met dit dunne boekje en een licht ontbijtje met wat lekkers erbij. Die had ik natuurlijk zo uit, dat was een lekker begin van de week!

Veel lezen - diary 118

Daarna begon ik meteen in dit hele dikke boek. De dikste die ik had liggen. Die was érg spannend en niet zo 1, 2, 3 uitgelezen! Dus daar had ik t/m het weekend voor nodig.

Donderdag 2 juli

Vandaag was het boodschappendag! Dus tas mee van de ah en de pasjes zoals de bonuskaart. En vullen maar die tas!

Zondag 5 juli

Veel lezen - diary 118

Ik begon in de ochtend in dit boek, want hij is alweer gereserveerd. Hierin las ik meteen 7 hoofdstukken van de 16. Maar ik zag dat andere boeken eerder ingeleverd moeten worden, dus switchte ik.

Veel lezen - diary 118

Toen begon ik in ‘hoofdzaak’, een normaal formaat boek die ik dus hopelijk snel uit heb! Want er liggen er daarna nog 2 te wachten, plus degene waarin ik al begonnen was. Zoals ik het nu kan inschatten, red ik het precies om alles op tijd uit te krijgen.

Leestip: Fuck you money!

Heb jij ooit veel boeken achter elkaar snel uit moeten lezen om welke reden dan ook?