Veel lezen – diary 189

Veel lezen – diary 189

16 november 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Veel lezen – diary 189! Want deze week las ik veel. Ook kocht ik wat dingen!

Veel lezen - diary 189

Veel lezen – diary 189

De photodiary die ik vandaag met jullie deel heet; Veel lezen – diary 189. Omdat ik wat achter begon te lopen met lezen, wilde ik deze week veel lezen. Dat is gelukt! Ik kreeg 2 boeken uit! Ook kocht ik iets voor mezelf.

Leestip: Extra geld in december!

Maandag 8 november

Veel lezen - diary 189

Ik begon de week met dit boek. Daar was ik al in bezig, dus begin van de week las ik deze al uit. Dit was het tweede boek dat ik in de tas kon leggen om weer in te leveren bij de bieb.

Dinsdag en woensdag 9 & 10 nov

Vandaag was ik lekker druk met lezen na mijn werk. Ook had ik een weer eens een smaaktest! Die levert mij 15 euro op.

Donderdag 11 november

Veel lezen - diary 189

Ook deed ik eerder deze week een bestelling, namelijk deze trui! Normaal koop ik bij een musical bezoek altijd een trui of vest. Omdat er bij Aladdin geen kleding verkocht werd en ik deze leuke trui tegen kwam, bestelde ik hem! Hij zit lekker warm. Extra winterkleding had ik nog nodig, dus ik ben weer een stapje dichterbij met deze trui.

Zaterdag 13 november

Veel lezen - diary 189

Ook kwam ik begin deze week het Sinterklaas journaal tegen tijdens het zappen.

Veel lezen - diary 189

Door het zien van het Sinterklaas journaal kreeg ik meteen weer mooie herinneringen aan 2012, toen ik hier zelf aan meedeed als piet. Wat hadden we het leuk met iedereen! En als ik deze foto zie vind ik het altijd oprecht jammer dat ik zelf geen kleurtje heb! Gewoon omdat ik het mooi vind.

Zondag 14 november

Veel lezen - diary 189

Vandaag las ik eindelijk dit spannende boek uit! Dit was écht een heel goed boek! Ik schrok er zelfs van als ik zat te lezen en dan een onverwacht geluid hoorde. Dan weet je dat het écht een goed boek is.

Leestip: Investering in een hotel!

Wat is jouw leukste Sinterklaas-gerelateerde herinnering?