Veel lezen – diary 240

Veel lezen – diary 240

23 november 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; veel lezen – diary 240. Want ook deze week was ik weer extra veel aan het lezen. Zeker nu het eind van het jaar steeds meer in zicht komt.

Veel lezen - diary 240

Veel lezen – diary 240

Je leest nu mijn photodiary; veel lezen – diary 240. Omdat ik mijn doel probeer te halen; 100 boeken lezen in 2022, lees ik nu zoveel mogelijk. In het begin van het jaar had ik er niet zo heel veel tijd voor. Dus ik probeer nu wat tijd in te halen en als nog mijn doel te behalen. Momenteel zit ik nog onder de 70 boeken. Dus afwachten hoe ver ik kom!

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Maandag 14 november

Veel lezen - diary 240

Vandaag besloot ik de rest van de herfst-vragen in te vullen. Nu maar afwachten tot het winter wordt op 21 december. Dan begin ik aan mijn tweede jaar invullen beginnen! Ben benieuwd of ik dan al grote verschillen zie met het eerste jaar!

Woensdag 16 november

Veel lezen - diary 240

Vandaag hield ik me weer bezig met mijn administratie. Dus ik was veel aan het schrijven. Deze pen schrijft trouwens heerlijk!

Vrijdag 18 november

Tijd om weer lekker veel te lezen! Spannend boek was dit!

Zaterdag & zondag

Deze dagen heb ik stukje bij beetje de zolder aan 1 kant leeggeruimd (zo gedaan) en de vloer afgeplakt. Want de (door diverse oorzaken) vertraagde dakkapel komt eindelijk op zolder! Uiteraard niet aan de kant van de zonnepanelen, maar aan de andere kant van het huis. Daar zit dan ook meteen een rolluik in, wel zo handig. Dan kan ik eindelijk het raam gewoon normaal open en dicht krijgen.

Er zit nu een te groot/ te zwaar dakraam in, waarvan de bovenkant te hoog zit. Daardoor kon ik dat raam dus nooit normaal dicht krijgen en moest ik altijd óf klimmen en héél veel kracht gebruiken, terwijl dat soms nog mislukte, of iemand anders vragen het dicht te doen. Heel vervelend, en enorm onhandig, dus dat wordt nu eindelijk opgelost! Wel zo fris om je muffe zolder ook te kunnen luchten. Daarbij geeft een dakkapel je huis altijd een hogere waarde dan voordat de dakkapel erop zat, dus ook dat is mooi meegenomen.

Leestip: Makkelijk online extra geld verdienen!

Wat is jouw hoogste aantal boeken dat je in 1 jaar gelezen hebt?