Veel schrijven

Veel schrijven

21 juni 2023 2 Door Marìs

Wat ik momenteel probeer is; veel schrijven! Nu vind ik het leuk om soms even bij jullie te polsen; wat is populair?

Veel schrijven

Veel schrijven

Wat ik momenteel doe is veel schrijven, nu ben ik benieuwd naar een paar dingen, dus ik hoop dat jullie mij antwoord willen geven! Ik zit weer helemaal in een schrijf-flow waardoor ik weer een stuk meer schrijf dan de laatste tijd. Het aantal artikelen per week dat online op mijn blog verschijnt, verschilt hierdoor dus ook. Vinden jullie dat vervelend? Of vind je het juist wel leuk dat er soms ineens meer verschijnt?

Leestip: Makkelijk online wat extra geld verdienen!

Zelf ben ik bijvoorbeeld erg blij dat ik weer ben begonnen met beleggen, zo kan ik ook over dit onderwerp met enige regelmaat weer wat voor jullie schrijven. Want ik deel natuurlijk graag met jullie hoe het gaat met mijn beleggingen en wanneer ik weer iets aankoop, hoeveel dividend ik ontvang en wat mijn doel/ plan is met beleggen. Ik geef (en vraag) hierover geen advies, maar volg altijd mijn eigen gevoel hierin, wat ik met jullie deel.

Nu ben ik wel benieuwd; wat voor artikelen die op mijn blog verschijnen vinden jullie altijd erg leuk? En ben je nog ergens nieuwsgierig naar momenteel dat je zou willen weten wat betreft mijn financiën? Dan hoor ik dat natuurlijk graag. Want wie weet kan ik zo weer een leuk artikel bedenken voor jullie. En wat zouden jullie bijvoorbeeld voor soort artikelen over mijn aanstaande vakantie willen lezen? Ik ga er sowieso een online plaatsen over hoeveel geld ik meeneem op vakantie. Maar ook komt er achteraf online hoeveel we hebben uitgegeven en waaraan. Zijn er nog meer suggesties? Wie weet kan ik er iets mee!

Wat ik mij ook nog afvraag is; zijn er bepaalde dagen waarop jullie eigenlijk nooit artikelen lezen? Omdat je dan bijvoorbeeld gewoon niet online bent? Of er niet aan toe komt? Lees je ze dan later als nog? En op welke dagen en dagdelen zit je het vaakst achter internet? Zelf maakt het mij bijvoorbeeld niet zoveel uit wanneer mensen hun artikelen online zetten; ik lees ze gewoon als ik daar tijd voor heb. Dat kan op de dag zelf zijn, maar ook bijna een week later nog. Hoe zit dat bij jullie?

En hoe vind je het als iemand veel (dagelijks, of bijvoorbeeld 5x per week) schrijft? Zelf vind ik dat altijd wel erg leuk, mits het geen oud artikel is dat gewoon opnieuw online gezet wordt. Dan denk ik; uhm ja, dat wéét ik al, dat heb je al eens gedeeld/ geschreven. Dan heb ik liever dat ze niks plaatsen. Maar iets nieuws vind ik altijd leuk! Soms interesseert een onderwerp me iets minder, maar dan sla ik het artikel bijvoorbeeld gewoon over.

Laten jullie je op de een of andere manier informeren als er een nieuw artikel van mij online staat? Of ga je gewoon zelf naar mijn blog toe om te kijken of er weer wat nieuws op staat? Ik zou het erg leuk vinden als jullie de vragen in dit artikel willen beantwoorden! Zo leer ik weer wat meer. Iedereen doet dingen natuurlijk weer anders, dus vandaar dat ik jullie reacties graag wil lezen. Alvast bedankt! Het doet mij altijd veel plezier om te zien dat er veel mensen zijn die mijn blog bezoeken en die mijn artikelen lezen.

Leestip: Financiële puinhoop!

Als je het nog weet; hoe ben jij op mijn blog terecht gekomen? In dit artikel staan meerdere vragen verwerkt, ik zou het leuk vinden als jullie die willen beantwoorden!

Veel schrijven