Ventilator ijs water – diary 124

Ventilator ijs water – diary 124

18 augustus 2020 0 Door Marìs

Ventilator ijs water – diary 124. Dat was waar mijn afgelopen week uit bestond! En ik denk dat dat voor bijna iedereen geldt.

Ventilator ijs water - diary 124

Ventilator ijs water – diary 124.

Ventilator ijs water – diary 124. Dat waren de dingen die ik nodig had om de afgelopen week van extreme hitte te overleven. Zéker op mijn werk, met groot plat dak. Iedereen liep daar compleet verlept rond door de extreme hitte.

Leestip: Hoe bereik je je spaardoelen?

Maandag 10 augustus

Ventilator ijs water - diary 124

Ik begon mijn week met dit boek uit te lezen. Zó spannend! Uiteraard verschijnt ook over dit boek een uitgebreide review op mijn boekenblog.

Ventilator ijs water - diary 124

Ook ontving ik deze handventilator die ik een dag ervoor bestelde. Die was héél hard nodig op mijn werk. De teamcoach zei afgelopen week een keer dat het binnen 37 graden was. En daar fysiek werk in moeten doen is mega heftig. Meerdere collega’s hebben zo’n handventilator bij hun kast gezet. Ik denk dat de Hema ons dankbaar is, haha.

Dinsdag 11 augustus

Ventilator ijs water - diary 124

Ik haalde vandaag deze boeken op bij de bieb! Weer nieuw leesvoer, heerlijk! Ik geniet er echt van dat ik meer tijd gemaakt heb om te kunnen lezen.

Woensdag 12 augustus

Tijd voor een Cornetto van het werk! Het was binnen zo heet en ik riep al weken voor de grap waar blijft ons ijs! Nu kwam het dan eindelijk! En preciés op het moment dat de batterij van mijn ventilator leeg was. Echt een top timing! Weet ik wel meteen dat ik die ventilator elke dag moet opladen, in plaats van om de dag 😉

Donderdag 13 augustus

Ventilator ijs water - diary 124

Vandaag kregen we weer een koud flesje water! Ook een heerlijke verkoeling! Die kregen we de afgelopen tijd al vaker. Ook altijd welkom op warme dagen wat mij betreft!

Ventilator ijs water - diary 124

Ook kreeg ik vandaag het betaalverzoek van het 4e project waarin ik laatst investeerde. Dus maakte ik meteen het geld over. Dankbaar om dit te kunnen doen! En dat betekend ook dat ze vanaf september gaan uitbetalen. September eenmalig een lager bedrag (er gaat dan 5 euro bemiddelingskosten af). En vanaf oktober het volle maandbedrag. Lekker!

Vrijdag 14 augustus

Ventilator ijs water - diary 124

Vandaag had ik mijn volgende boek alweer uit! Ook hierover verschijnt binnenkort een review op mijn boekenblog.

De rest van het weekend besteedde ik aan nog veeeel meer lezen en aan video’s kijken en uitrusten. Ik word zó suf van dat warme weer! Tijdens de hoosbui van zondag heb ik dan ook alle ramen wijd open gezet om het huis te laten afkoelen. Heerlijk! Nu ik dit schrijf begint het spontaan weer te plensen dus dat is top! Want het huis is nog niet helemaal op temperatuur gekomen na dat ene dagje. Maar het gaat de goede kant op.

Leestip: Financieel puzzelen en vooruit denken!

Heb jij ook je ramen wijd open gezet tijdens de hoosbuien?