Verandering – diary 129

Verandering – diary 129

15 september 2020 4 Door Marìs

Verandering – diary 129. Deze week begon de verandering in mijn leven. Ik ging 4 dagen werken ipv 5.

Verandering - diary 129

Verandering – diary 129

Verandering – diary 129. Deze week begon de verandering omdat ik nog maar 4 dagen werkte in plaats van 5. Maar ik veranderde nog meer.

Leestip: 10 Spaartips waardoor sparen sneller gaat!

Woensdag 9 september

Ik maakte deze foto voor mijn tweede blog omdat ik dit boek uit had. Deze komt dan bij de review te staan. Dit was alweer deel 3, het laatste deel, van de Spaanse schrijfster.

Donderdag 10 september

Verandering - diary 129

Ik nam 2 soorten nootjes mee als snack. Recent ben ik begonnen met maaltijdshakes, want ik eet gewoon teveel. Omdat eten gewoon te lekker is schep ik mijn bord graag vol. Ik vervang nu 1 maaltijd per dag door een shake. Als snack had ik altijd naturel en paprika chips. Dat mixte ik dan in een bakje. Maar nootjes zijn gezonder en ik heb nu al gemerkt dat ik daar veel minder van neem, dan wanneer ik chips neem. Dus dat vind ik positief. Daarnaast ga ik ook een paar keer per week een korte wandeling maken. Want een beetje extra beweging naast mijn werk kan geen kwaad.

Vrijdag 11 september

Ik begon in dit boek! Eindelijk! Want ik was de tigste in de wachtrij en heb 4 maanden op dit boek gewacht!! Maar ik vind het een heerlijk boek met een mooie visie op geld. Binnenkort komt er natuurlijk een review van op mijn tweede blog.

Verandering - diary 129

Ook hoefde ik deze zaterdag toch niet te werken als laatste zaterdag. Want er bleken dus toch zat mensen te zijn. Dus werd dit een soort historisch moment en zette ik na ruim anderhalf jaar mijn wekker voor de zaterdag uit! Dit is mijn laatste wekker trouwens, de eerste staat om 5 uur. Maar ik word graag altijd rustig aan wakker.

Leestip: Online geld verdienen doe je zo!

Wat voor snacks eet jij als tussendoortje? Naast fruit.