Verbouwgeld gekregen

Verbouwgeld gekregen

19 april 2020 7 Door Marìs

Verbouwgeld gekregen! Recent zei mijn moeder; ik keek op mijn rekening en er was geld gestort. Verrassing!

Verbouwgeld gekregen

Verbouwgeld gekregen

Verbouwgeld gekregen. Mijn moeder en oma gaan 2x per jaar met elkaar op vakantie. Via een ouderenclub. In april en in september. Beide vakanties zijn geannuleerd. De ene vanwege het virus en de andere om een andere reden.

Afgelopen maandag zei mijn moeder ineens tegen mij; verrassing! Ik heb geld gestort gekregen op mijn rekening! Had mijn oma 150 euro overgemaakt in plaats van de vakantie in april die ze samen zouden doen en die zij betaald had (maar inmiddels het geld ook weer terug ontvangen had). Ze weet dat wij namelijk nog heel druk zijn dit jaar met verbouwen en als ze kan wil ze dat graag een beetje steunen. En nu ze geld over houd omdat de vakantie niet door gaat, kon dat dus gemakkelijk.

150 euro

Dus ineens waren wij onverwacht 150 euro verbouwgeld rijker. Wat goed uit kwam, want we moesten nog 140 euro extra sparen voor de klussen die binnenkort gedaan worden. Dit had ik anders van mijn salaris gedaan. Binnenkort worden er namelijk wat kleine klusjes gedaan, zoals 2x een ventilatierooster plaatsen, de trapkast wordt afgemaakt en nog wat kleine dingen. Dan is de trapkast ook écht af en kan ik die eindelijk gaan vullen met voorraad! En met de printer. Nu stond die steeds op de doos van de afzuigkap. Ook ok, maar het is toch mooier als het af is. En het was al zo een lange tijd een doorn in het oog.

Daarom worden deze kleine klussen binnenkort alvast gedaan. Dan wordt er weer wat kleins van de lijst afgestreept! Ondertussen ben ik die dag eerst op mijn werk, mijn moeder laat de klusser binnen en gaat dan lekker in de tuin zitten, want er wordt mooi weer voorspelt! En als ik thuis kom ga ik ook lekker in de tuin zitten. Zo kan hij veilig aan het werk en verdiend hij gewoon zijn geld en zijn wij ook op gepaste afstand. Dus helemaal prima. Beide partijen blij!

Leestip: Hoe kun je besparen op kleine uitgaven?

Welk klein klusje heb jij in de afgelopen weken in huis of in de tuin gedaan, of laten doen waar je helemaal blij van werd?

Verbouwgeld gekregen