Verder lezen – diary 244

Verder lezen – diary 244

21 december 2022 0 Door Marìs

Op dit moment zien jullie mijn photodiary; Verder lezen – diary 244. Want ik ging weer verder met heel veel lezen, in de hoop nog zo dicht mogelijk bij de 100 boeken te komen dit jaar. En natuurlijk opende in mijn adventskalender verder.

Verder lezen - diary 244

Verder lezen – diary 244

Vandaag zien jullie mijn photodiary; verder lezen – diary 244. Ik ben nog steeds druk met veel boeken lezen, want ik wil zo dicht mogelijk bij die 100 boeken komen! Maar dat was niet het enige wat ik deze week deed! Zo ging ik ook naar het theater, en opende ik mijn adventskalender weer verder.

Leestip: Kosten van een dagje Rotterdam!

Maandag 12 december

Verder lezen - diary 244

Vandaag zat er een Kinder-button in de kalender!

Verder lezen - diary 244

Ook begon ik in dit boek, erg spannend! Inmiddels is hij alweer uit.

Dinsdag 13 december

Verder lezen - diary 244

Vandaag zat er een Kinder-schoko-bons in mijn adventskalender. Deze kalender gaat tot en met 24 december. Dus ik ben benieuwd of er nog veel verrassends in zit of niet.

Woensdag 14 december

Verder lezen - diary 244

Een kerstmannetje! Super leuk! Ik wist niet dat deze er ook in zat, dus eindelijk eens een echte verrassing!

Verder lezen - diary 244

Inmiddels pakte ik dit boek, maar daarna ging ik toch eerst voor wat andere boeken, dus deze ligt nog te wachten.

Donderdag 15 december

Verder lezen - diary 244

En vandaag zat er weer een Kinder-mini in de kalender. Ook moest ik mijn paspoort even kopiëren en doorsturen. Waar dat voor was, lezen jullie binnenkort in een apart artikel. Het laat iets langer op zich wachten dan gehoopt, maar het komt!

Vrijdag 16 december

Verder lezen - diary 244

En weer een schoko-bons vandaag.

Zaterdag 17 december

Verder lezen - diary 244

Vandaag een Kinder-mini.

Het plan wás om overdag Harderwijk in te gaan, omdat we in de avond uit eten gingen en naar het theater. Of iets dat erop moest lijken 😉 Maar omdat het zo koud en glad was, hebben we Harderwijk in gaan overgeslagen, en vertrokken we pas eind van de middag naar het restaurant.

Verder lezen - diary 244

Het was gezellig ingericht en er stond een kerstboom. Toen we nog maar pas zaten, kwam ineens Richard Groenendijk himself binnen met zijn partner en crew van de voorstelling. In eerste instantie had ik niks door, tot ik ineens dacht; wat hoor ik toch een bekende stem?! Oh wacht! Dat is Richard z’n stem (hij zat vanaf mij gezien verstopt achter een palmboom, schuin tegenover mij dus toen ik rondkeek van wie die stem was zag ik het niet meteen, je ziet links bovenin een stukje van die palmboom, omdat ik een foto maakte van mijn uitzicht op de kerstboom). Dus toen zeiden wij gelijk tegen elkaar; ohhhh! Zo lang Richard er nog zit, hoeven wij ons niet druk te maken over de tijd!

Overigens werden we geholpen door heel vriendelijk personeel en het eten was heerlijk! Bij La Famiglia in Harderwijk.

Daarna hebben we vanaf rij 6 heerlijk genoten in het niet echte theater😉 van de voorstelling ‘Voor iedereen beter’ van Richard Groenendijk. Heerlijk zo’n avondje lachen!! We hebben er echt van genoten.

Zondag 18 december

Verder lezen - diary 244

Na een ochtendje uitslapen kreeg ik weer een schoko-bons.

En verder gebruikte ik de dag om weer lekker te lezen. En nog na te genieten en een heerlijk theater-avondje.

Leestip: Verdien online wat extra geld!

Wanneer en bij welke voorstelling was jij voor het laatst in het theater, en hoe vond je het?!