Verhuisd!

Verhuisd! Afgelopen week ben ik dan eindelijk verhuisd. In de hitte a 34 graden.

Verhuisd

Verhuisd!

Verhuisd! Afgelopen week verhuisde ik. In de hitte met een team van maar 4 mensen incl. mezelf. Ik begon om 7 uur in de ochtend. De 4e persoon wisselden elkaar af. Eerst kwam op de oude woning onverwacht een 4e persoon helpen, die vertrok weer toen alle grote zware dingen beneden stonden. Wat heel fijn was.

Net voordat die persoon vertrok kwam een vriendin aan die nog mooi kon helpen met de laatste dingen inladen en natuurlijk uitladen op de nieuwe woning. Niet alles paste in de auto, dus reden we een tweede keer om het restant beneden uit de gang te halen en natuurlijk om de box leeg te halen. Toen we de auto voor de tweede keer volgeladen hadden en aan kwamen op de nieuwe woning zijn we eerst gaan avondeten!

Inmiddels moest de vriendin weer weg om haar dochtertje op te halen en naar bed te brengen, dus toen hebben we tot slot nog hulp gevraagd aan de nieuwe buurman die meteen kwam helpen, super fijn! Ondanks de hitte toch meteen klaar staan om te helpen! De chauffeur van de verhuiswagen (ook een vriend) was er wel de hele dag bij, dus dat was top. We waren uiteindelijk pas klaar om half 10 ‘s avonds en ook allemaal compleet gebroken!

Maar het is gelukt! Natuurlijk hebben we tussendoor een paar keer gepauzeerd om wat te drinken, te lunchen en ons avondeten te eten. En soms om heel even op adem en krachten te komen.

Vooral door de trappen in de flat was het een hels karwei waardoor je al giga veel tijd kwijt bent. En omdat we naar twee adressen moesten, want ik kreeg bv de kookplaat en eettafel van mijn moeder mee. Mijn oude kleine eettafel staat nu op zolder.

Hoe lang duurde jullie verhuizing? Wij begonnen om 7 uur in de ochtend met dingen naar beneden sjouwen en waren pas klaar om half 10 in de avond. Dus het heeft 12,5 uur geduurd. Mede door de gigantische hitte uiteraard.

5 thoughts on “Verhuisd!”

  1. Het is meestal een hele klus, zeker met erg warm weer.
    Wij lieten het 17 jaar geleden doen. Ze begonnen om 7.00 met inpakken en rond 18.30 hadden ze alles neergezet, uitgepakt en opgeruimd. Heel fijn.

    1. Toen was het vast nog een heel stuk betaalbaarder om het te laten doen! Nu kwamen verhuizers bij mij steeds tussen de 1000 en 1100 euro uit voor alleen de grote meubelen. Echt belachelijk duur. Toen dacht ik; ok laat maar, ik doe het zelf wel! Ben achteraf ook blij. Het was een hele klus maar daardoor heb ik wel mooi een dikke 1000 euro bespaard. Wat nu heel erg goed van pas komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *