Verhuisd!

30 juni 2019 6 Door Marìs

Verhuisd! Afgelopen week ben ik dan eindelijk verhuisd. In de hitte a 34 graden.

Verhuisd!

Verhuisd! Afgelopen week verhuisde ik. In de hitte met een team van maar 4 mensen incl. mezelf. Ik begon om 7 uur in de ochtend. De 4e persoon wisselden elkaar af. Eerst kwam op de oude woning onverwacht een 4e persoon helpen, die vertrok weer toen alle grote zware dingen beneden stonden. Wat heel fijn was.

Net voordat die persoon vertrok kwam een vriendin aan die nog mooi kon helpen met de laatste dingen inladen en natuurlijk uitladen op de nieuwe woning. Niet alles paste in de auto, dus reden we een tweede keer om het restant beneden uit de gang te halen en natuurlijk om de box leeg te halen. Toen we de auto voor de tweede keer volgeladen hadden en aan kwamen op de nieuwe woning zijn we eerst gaan avondeten!

Inmiddels moest de vriendin weer weg om haar dochtertje op te halen en naar bed te brengen, dus toen hebben we tot slot nog hulp gevraagd aan de nieuwe buurman die meteen kwam helpen, super fijn! Ondanks de hitte toch meteen klaar staan om te helpen! De chauffeur van de verhuiswagen (ook een vriend) was er wel de hele dag bij, dus dat was top. We waren uiteindelijk pas klaar om half 10 ’s avonds en ook allemaal compleet gebroken!

Maar het is gelukt! Natuurlijk hebben we tussendoor een paar keer gepauzeerd om wat te drinken, te lunchen en ons avondeten te eten. En soms om heel even op adem en krachten te komen.

Vooral door de trappen in de flat was het een hels karwei waardoor je al giga veel tijd kwijt bent. En omdat we naar twee adressen moesten, want ik kreeg bv de kookplaat en eettafel van mijn moeder mee. Mijn oude kleine eettafel staat nu op zolder.

Hoe lang duurde jullie verhuizing? Wij begonnen om 7 uur in de ochtend met dingen naar beneden sjouwen en waren pas klaar om half 10 in de avond. Dus het heeft 12,5 uur geduurd. Mede door de gigantische hitte uiteraard.