Verhuisofferte nr 2

13 maart 2019 4 Door Marìs

Verhuisofferte nr 2. Omdat ik verhuizer nummer 1 nogal duur vond, liet ik er nog een langskomen voor een offerte.

Verhuisofferte nr 2

Verhuisofferte nr 2. Zelf vind ik het wel zo prettig als ze gewoon normaal langskomen om te kijken naar je spullen. Zo weten ze direct of en welke dingen er uit elkaar gehaald moeten worden en hoe lang het gaat duren/ hoeveel mensen er nodig zijn en een online tooltje weet niet welk formaat je meubels hebben.

Leestip: Wat kosten verhuizers?

Dat we alle kleine dingen zelf doen is al meteen direct besloten. Want ik vind het echt onzin om doze door verhuizers te laten verhuizen. Gewoon lekker zelf je zooi inpakken en een paar keer met de auto rijden en klaar. Scheelt geld!

Maar dan de grote meubels. Een voordeel als dat gedaan wordt door een verhuisbedrijf want het is verzekerd, dus dat voelt veilig. Ook kost het je dan zelf geen bergen met tijd, want zij zijn daar snel in. Met dingen in elkaar zetten en uit elkaar halen. Dus ik ben benieuwd wat er uit deze offerte komt.

Verhuizer nr 2 rekende een bedrag van 1097 euro. Dit vind ik dus ook echt idioot veel. Waarom rekenen die mensen zulke idiote bedragen? Voor een paar simpele meubels? Ok op de kasten na zijn het simpele meubels. Er hoeft verder niks uit elkaar gehaald van de meubels (behalve de 2 grote kasten). Ik snap oprecht niet waarom er zo idioot veel geld gerekend wordt. Makkelijk verdienen.

Leestip: Verhuizen zelf doen of laten doen?

Ik zat erg te twijfelen tussen gewoon helemaal zelf doen, of toch een verhuizer inschakelen. Maar aangezien er in het nieuwe huis toch veel zal moeten gebeuren wil ik het nu gewoon zelf gaan doen. Gewoon omdat zelf doen zoveel goedkoper is dan een verhuisbedrijf inschakelen. Letterlijk zelf doen gaat natuurlijk niet, want ik ben lang zo sterk niet en hele zware dingen kan ik gewoon niet tillen, zeker niet met mijn slechte rug. Dus zal ik mensen moeten optrommelen die dat willen doen. En desnoods zijn dat mensen die dan een kleine vergoeding krijgen, maar no way dat ik 1000 euro ga uitgeven aan verhuizers.

Zou jij dezelfde keuze gemaakt hebben na het zien van de prijzen van deze 2 offertes?