Verhuizen – diary 65

Verhuizen – diary 65. Vorige week stond bij mij in het teken van verhuizen. En dat was me een klus in die hitte! Maar het is gelukt!

Verhuizen - diary 65

Verhuizen – diary 65

Verhuizen – diary 65. Deze week stond in het teken van verhuizen. Dat gebeurde op de meest tropische dag die we tot nog toe hadden dit jaar. Dus het was zwaar, maar het is gelukt!

Leestip: 3e klusweek – diary 64!

Maandag 24 juni

Verhuizen - diary 65

Vandaag zette ik alvast allemaal kleine planken en kastonderdelen beneden in de gang. Omdat het al erg warm was, deed ik er 2 uur over en daarna stopte ik om kracht te bewaren voor de echte verhuisdag.

Dinsdag 25 juni

Verhuizen - diary 65

Verhuizen is ook puzzelen. Zodat er niks gaat schuiven in de wagen, want dan krijg je schades. Her en der wat extra ertussen zetten en hop rijden maar! Voor de eerste keer.

Verhuizen - diary 65

En zo vol zag de woonkamer eruit toen we net klaar waren. Begonnen om 7 uur in de ochtend en pas klaar om half 10, toen gingen we met z’n 3en zitten om nog even wat te drinken.

Woensdag 26 juni Verhuizen - diary 65

Vandaag werden mijn badkamertegels bezorgd! De zwarte zijn voor de vloer en de witte voor de muren van badkamer en wc.

Donderdag 27 juni

Verhuizen - diary 65

Hoe ik nu kook? Nogal omslachtig.. boven in de badkamer is de enige werkende kraan in huis, dus daar pak ik water, zakje voorgesneden prei erin, want gewone prei wassen gaat dus nu net zo shit. Vervolgens gewoon de pan op het fornuis en dan afgieten buiten tussen het onkruid. Eten op het bord en klaar. O nee. Afwassen bij de buren! Dan pas klaar..

Vrijdag 28 juni

Verhuizen - diary 65

En dan kom je erachter dat je niet allebei je kasten meer kwijt kunt zoals de bedoeling was…

De hoogte van het middelste stukje plafond was de hoogte die de dakkapel zou gaan worden. Dan hadden beide kasten gewoon in de kamer gepast. Maar toen ze de dakkapel gingen bouwen kwamen ze erachter dat er beton onder het hout zat. Omdat dat de constructie van je huis betreft, mogen ze daar niks aan veranderen. En dus moest het plafond daar lager gemaakt worden.

Mijn 2e hoge kast gaat nu naar mijn moeder, want die had een nieuwe kledingkast nodig (haar oude was super onhandig). En zelf heb ik maar meteen een nieuwe besteld. Lang leve een gevulde buffer rekening!!

Verhuizen - diary 65

Ook werd de vloer vandaag verder afgemaakt. Dus in de wc ligt nu ook eindelijk gewoon pvc!

Zaterdag 29 juni

Verhuizen - diary 65

En mijn eerste kaartje voor mijn nieuwe huis kwam vandaag binnen. Zo leuk! Ik word echt zó blij van echte kaartjes die in de brievenbus vallen! Die kan ik tenminste gezellig neerzetten!

Zondag 30 juni

Verhuizen - diary 65

Een dagje even écht uitrusten. De gordijnen zijn inmiddels ook opgehangen dus in de avond kan ik het lekker donker maken!

Ik sloot de tv aan en keek lekker diverse programma’s terug die ik de afgelopen week gemist had. Daarnaast deed ik ook mijn emails, ik had er bijna 500 (van mijn spaarsites waar ik een account heb) dus was er een flinke tijd mee bezig! Maar dat was niet erg.

Hebben jullie ook kaarten gehad voor je nieuwe huis toen je verhuisde?

One thought on “Verhuizen – diary 65”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *