Verjaardag vieren en opruimen – diary 30

Verjaardag vieren en opruimen – diary 30. Vorige week konden jullie mijn photodiary zien van de eerste vakantieweek. Deze week zien jullie mijn diary van de week na de vakantie. Het gewone leven begint weer. Wel had ik nog wat leuke dingen te doen!

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Verjaardag vieren en opruimen – diary 30

Verjaardag vieren en opruimen – diary 30. Deze week vierde ik nog een paar keer mijn verjaardag en ik was daarna weer bezig met opruimen. Dus in deze diary zijn wel wat leuke foto’s te zien! Ook ontving ik iets heel leuks!

Maandag 22 oktober

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Aangezien ik afgelopen zaterdag en zondag geen foto’s gemaakt heb, ontbreken die 2 dagen in mijn photodiaries. Dan weten jullie dat 🙂 Ik was deze dagen namelijk druk bezig met mijn verjaardag vieren voor de ene helft van de familie en voor vrienden. Daarom begin ik bij de maandag! Vanaf nu lopen mijn diaries dus weer gewoon normaal.

Maandag was ik letterlijk de hele dag bezig om foto’s uit te kiezen voor mijn fotoalbum en om deze ook helemaal in elkaar te zetten. Later op de middag/ begin van de avond was ik eindelijk klaar! En ik had geluk, want er was 30% korting! Dat scheelde me nog eens 12 euro! Daarom betaalde ik nu nog geen 30 euro voor mijn fotoalbum. Echt top!!

Dinsdag 23 oktober

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Vandaag maakte ik alvast een briefje met waar ik mijn meeneemgeld voor de volgende vakantie vandaan ga halen. Dan heb ik op het kortste spaarscenario gerekend, dat we in 2020 weer gaan. Zo weet ik zeker dat ik het geld bij elkaar ga krijgen. En ik neem meer geld mee dan deze keer, omdat we volgende keer toch wel graag 3 weken willen. En als ik dit zo bekijk gaat het me weer met gemak lukken!

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Dit is een overzichtje van hoe ik onze uitgaven noteer tijdens de vakantie. Eerst schrijf ik het totaal op van die dag. Daaronder schrijf ik op hoeveel ik daarvan zelf gekocht/ betaald heb. En die hele onderste regel was wat ik in totaal uitgegeven had. Wat niet helemaal klopt omdat ik ook weer redelijk veel dingen gekregen heb. Maar wat wel een goed beeld geeft voor mij wat ik uitgegeven zou hebben als ik wél al mijn aankopen zelf betaald zou hebben. Hoe doen jullie dit? Of schrijven jullie niks op?

Woensdag 24 oktober

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Vandaag ging ik nog uit eten samen met mijn moeder en een vriendin/ kennis van ons. Dit was nog voor mijn verjaardag. Traditioneel ga ik altijd samen met mijn moeder uit eten voor mijn verjaardag, wat zij altijd betaald. Deze keer namen we dus nog iemand extra mee, omdat ik 30 werd. En we gingen gezellig naar de wok.

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Hier lagen wat lekkere toetjes!

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

En hier lagen een deel van de voorgerechtjes.

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Dit was mijn voorafje. De kipnuggets waren jammer genoeg koud tegen de tijd dat ik ze opat en zonder mayo vond ik het ook niet echt een succes. Dat was er overigens wel gewoon, maar ik vergat het te pakken en had geen zin om weer terug te lopen met mijn bord 😛

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Nog wat sla erbij en natuurlijk saté met bami. Love it!! Ook nam ik nog een mini kipcorn, mini kaassoufflee en mini bamihap. Plus nog wat mini loempia’s omdat ik daar gewoon dol op ben! Ik had echt heerlijk gegeten.

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

En als toetje nam ik meloen met spekkoek.

Donderdag 25 oktober

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Ik had meegedaan met een winactie van Melissa haar blog. En ik won deze geweldige Canvas van Anfi del mar, Gran Canaria! Op haar blog vind je alle weetjes over Gran Canaria. Deze canvas gaat echt een heel mooi plekje krijgen in mijn nieuwe huis! Voor nu heb ik hem weer veilig ingepakt en even ingepakt neergezet. Zodat het plaatje er wel doorheen schijnt. Kan ik er toch alvast een beetje van genieten en zo wordt hij ook niet lelijk!

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

En ook vandaag gingen we weer uit eten. Deze keer ging ook mijn moeder weer mee en gingen we met een vriendin van mij uit eten. Bij haar in de buurt zit een heel lekker pannenkoekenrestaurant; ‘t Pannekoekhuis in Westendorp. In de achterhoek, voor degenen die het willen weten 😉 Ik bestelde een kaaspannenkoek, want daar ben ik dol op!

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Tot slot zaten we alle 3 zo vol, dat we als toetje alleen een warme chocolademelk met slagroom namen. Heerlijk!!

Vrijdag 26 oktober

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Vandaag was echt zo’n dagje dat ik even lekker helemaal voor mezelf had. Dus ik besloot om de laatste dingen die ik tijdens de vakantie op tv gemist had terug te kijken en natuurlijk Gtst en expeditie Robinson van de avond ervoor. Heerlijk zo’n dagje niks doen!

Zaterdag 27 oktober

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

Vandaag vierde ik voor de laatste keer mijn verjaardag. Deze keer voor de andere helft van de familie. Dit waren de left overs aan het eind van de middag. Dus ik deed een poging om dat in de avond op te maken. Met de komkommer is dat helaas niet gelukt, dat was gewoon echt te veel omdat bijna niemand daarvan gegeten had. Maar de chips is wel op gekomen.

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

De wraps maakte ik uiteindelijk zondag pas op. Voor wie het wil weten, die maak ik gewoon heel simpel; smeerbrie erop met ijsbergsla en klaar! Een lekkere combi die bijna iedereen wel lust. En het kost niet al te veel werk. Wraps snij ik in repen met de pizzasnijder, dat gaat ook perfect!

Zondag 28 oktober

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

En vandaag ruimde ik de extra vierkante ‘poefen’ weer op. Ik gebruik ze namelijk niet als poef maar als bijzettafeltje. Tenminste dat deed ik nu voor mijn verjaardag omdat ik mijn salontafel niet zo gemakkelijk kan verslepen naar de andere kamer, daar is hij te groot en zwaar voor. En aangezien ik nu in deze kamer mijn verjaardag vierde was dit even makkelijker. Volgend jaar vier ik het hopelijk gewoon lekker in een nieuw huis!!

Verjaardag vieren en opruimen - diary 30

En tot slot deed ik natuurlijk ook gewoon weer de was. Daar had ik bewust een dag mee gewacht, zodat ik het ook gewoon gelijk kon ophangen. En lekker dat het huis weer rook!!

Hoe vaak vieren jullie je verjaardag? Ik ga zelf altijd iets leuks doen op de dag zelf en daarna vier ik het dan nog 3x. 1x voor de ene helft van de familie, 1x voor de andere helft en nog een keer apart voor vrienden.

 

3 thoughts on “Verjaardag vieren en opruimen – diary 30”

 1. Wauw wat een feestweek! Zelf vier ik mijn verjaardag maar 1x voor familie. Vriendinnen zie ik na die tijd wel weer eens maar echt vieren doen we onze verjaardagen eigenlijk nooit.. Wel gezellig dat je het zo vaak viert, al kan ik me voorstellen dat je daarna ook toe bent aan een dagje niksen en tv kijken 🙂

  1. Ja wel gezellig. Qua familie vier ik het al verplicht 2x omdat mijn ouders gescheiden zijn en die families moet je niet meer bij elkaar zetten. Bepaalde mensen gaan wel met elkaar, andere niet, dus dan wordt het nogal ongemakkelijk. Daar heb ik natuurlijk geen zin in 😉
   De rest van de mensen waar ik het voor vierde wonen verspreid over het land, dus die zet je ook niet zo gemakkelijk bij elkaar. dan is er altijd wel weer iemand die niet kan. Dan denk ik; ok dan vieren we het wanneer je wel kunt. Zo krijg je dan idd meerdere verjaardagafspraken. Ik ben zo’n gekke Nederlander (is dat wel persé Nederlands??) die het belangrijk vindt om dr verjaardag te vieren en daar ook echt een bijzondere dag van wil maken op de dag zelf. Dat is dit jaar natuurlijk dubbel en dwars gelukt met die meiden op vakantie!
   Maar idd het was heerlijk om daarna even te niksen toen dat allemaal voorbij was! Sinds ik terug ben ben ik bijna alleen nog maar steeds druk geweest. Dus ik moet even wat gas terug nemen. Want ik heb nu tijd zat (6 mnd). Voordat ik weer moet werken. Daar moet ik echt nog heel erg aan wennen.
   De dag zelf was zelfs zo leuk dat ik overweeg om de volgende keer als we naar Gran Canaria gaan weer rond mijn verjaardag te gaan. Gegarandeerd een leuke dag en dan hoef ik ook niet elk jaar zo na te denken wat voor leuks ik kan gaan doen. Dan hoef ik het nog maar om het jaar te bedenken. Dan gaat het al makkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *