Verjaardag voorbij – diary 237

Verjaardag voorbij – diary 237

3 november 2022 4 Door Marìs

Nu online, mijn photodiary; verjaardag voorbij – diary 237. In deze diary lezen jullie hoe ik de week na mijn verjaardag ervaren heb en wat ik die week deed. Zo kreeg ik onder anderen een cadeautje.

Verjaardag voorbij - diary 237

Verjaardag voorbij – diary 237

Je leest nu; verjaardag voorbij – diary 237. Want mijn verjaardag is alweer voorbij. Maar toch kreeg ik nog een cadeautje. De week is omgevlogen en inmiddels is het alweer november! Je leest en ziet in deze diary wat ik vorige week allemaal deed.

Leestip: Online makkelijk extra geld verdienen!

Maandag 24 oktober

Mijn moeder kwam langs, omdat ze terug was van een paar dagen Duitsland. Ze vroeg vooraf wat ik wilde hebben en eerst wist ik niks te bedenken, maar ineens schoot mij te iets binnen. Namelijk een adventskalender van ‘Kinder’! Ik had deze trein al gezien bij bol voor ruim 23 euro, dus ik had al gezegd; als hij te duur is, betaal ik wel bij. Maar deze wil ik graag hebben als je hem tegen komt. En ze kwám hem tegen, voor nog net geen 10 euro!! Wat een prijsverschil! Deze kreeg ik dus als souvenir, ik ben er blij mee! We gaan alweer hard naar december, dus dan kan ik hem dagelijks stukje bij beetje gaan uitpakken. Nu al zin in!

Dinsdag 25 oktober

Ik was even in het centrum en trakteerde mezelf op een kop thee en een saucijzenbroodje bij de Hema, lekker! Omdat ik zo’n trek had, was ik al begonnen aan het broodje toen ik bedacht dat ik geen foto gemaakt had. Dan maar een foto van de laatste kruimels op het bordje én mijn thee.

Woensdag 26 oktober

Verjaardag voorbij - diary 237

Begin van de week kocht ik een pakje kaas en daar zat een actiecode bij, zodat ik een gratis verjaardagkaart kon versturen. Via de website keek ik meteen hoe dit in zijn werk ging en of het wel écht gratis was, en dat was het! Super leuk! Want een kennis van mij was jarig, dus ik stelde de datum in waarop het bezorgd moest worden. De dag ervoor kreeg ik netjes een mail dat de kaart was overgedragen een de post. Top dus!

Verjaardag voorbij - diary 237

Ook investeerde ik weer eens in een nieuw crowdfunding project. Op moment van dit screenshot was het project nog open om in te investeren, inmiddels is het benodigde bedrag behaald. Dus binnenkort wordt het bedrag dat ik per maand in totaal terugbetaald krijg voor alle projecten tezamen, weer een stukje hoger. Lekker!!

Vrijdag 28 oktober

Verjaardag voorbij - diary 237

Ik begon in dit boek van Peter James, ik hou echt van deze spannende serie over inspecteur Roy Grace! De serie leest goed weg en ik had het boek dan ook zo uit.

Zondag 30 oktober

Verjaardag voorbij - diary 237

En tot slot begon ik deze dag in weer een nieuw boek, omdat ik die van Peter James uit had. Dit boek zette ik een tijdje terug al op mijn lijst met boeken die ik graag wilde lezen, en nu was hij er voor mij in de bieb!

Leestip: Hoe kun je gemotiveerd blijven om te sparen? Zo!

Wanneer zocht jij voor het laatst een leuke verjaardagskaart uit voor iemand?