Verjaardaggeld ontvangen

Verjaardaggeld ontvangen

25 oktober 2023 3 Door Marìs

Recent heb ik verjaardaggeld ontvangen, in dit artikel vertel ik jullie hoeveel dat was en wat ik ermee ga doen.

Verjaardaggeld ontvangen

Verjaardaggeld ontvangen

Recent heb ik verjaardaggeld ontvangen, want ik ben natuurlijk jarig geweest. Dan zijn er altijd een paar mensen die mij geld cadeau geven, zo ook dit jaar. Dit jaar kreeg ik het deels al voor mijn vakantie, deels in mijn vakantie (op mijn rekening gestort) en deels na mijn vakantie, contant. Dus het was lekker verdeeld, maar geld is natuurlijk op elk moment welkom!

Leestip: Excursies aangepast!

Dit jaar ontving ik in totaal 145 euro. Een heel fijn bedrag om even tussendoor te ontvangen. Omdat ik dit jaar aan het sparen ben voor mijn nieuwe meubels, gaat het geld dit jaar daar naartoe. En dan zijn dat in dit geval mijn stoelen, omdat ik die als eerste moet gaan betalen. Namelijk volgende maand al, tenzij ik dat nog verder doorschuif. Want ik kan namelijk zelf de datum doorschuiven indien nodig.

Op dit moment wil ik die datum liever niet doorschuiven, want ik wil de stoelen graag voor de feestdagen in huis hebben, zodat ik tijdens het gourmetten dit jaar eindelijk wél eens lekker kan zitten. Mijn oude stoelen zitten namelijk niet lekker, maar te hard als je er voor langere tijd op zit. Dus daarom hou ik gewoon even eind november aan als datum dat ik moet gaan betalen.

145 euro extra was dus van harte welkom! Want ik heb mijn totaalbedrag op dit moment nog zeker niet bij elkaar. Ik werd er nu weer hard aan om het geld op tijd bij elkaar te krijgen. Zo ben ik weer extra bezig met mijn enquetesites om enquetes in te vullen, dat heb ik tijdens de vakantie natuurlijk een beetje verwaarloosd. Ik heb even écht helemaal vakantie gevierd en me totaal niet met welk werk dan ook bezig gehouden.

En daarom moet ik nu weer extra hard aan de slag. Wie weet hoeveel extra geld ik dan voor eind november nog kan laten uitbetalen. Hoe sneller ik dat geld bij elkaar heb, hoe sneller ik verder kan sparen voor de overige meubels. Dus ik vind het wel een leuke uitdaging om het voor elkaar te krijgen. Want tussendoor ga ik namelijk ook nog in een project investeren. Want ook mijn inkomsten moeten omhoog. Al met al ben ik dus weer erg blij met het geld dat ik voor mijn verjaardag ontvangen heb!

Leestip: Gran Canaria 2024 is geboekt!

Krijg jij vaker je verjaardagcadeaus via de digitale weg? Of ontvang jij alles nog gewoon fysiek? (hoeft niet persé om geld te gaan natuurlijk!)

Verjaardaggeld ontvangen