Verjaardagkaart – diary 42

Verjaardagkaart – diary 42. Deze week verstuurde ik een verjaardagkaart en maakte ik pannenkoeken.

Verjaardagkaart - diary 42

Verjaardagkaart – diary 42

Verjaardagkaart – diary 42. Deze week koos ik een verjaardagkaart uit de kaarten die ik had liggen, maakte ik pannenkoeken en ik repareerde de scheur in het plafond!

Dinsdag 15 januari

Verjaardagkaart - diary 42

Omdat mijn tante deze week jarig was koos ik een kaart uit van degenen die ik nog had liggen en schreef ik hem alvast! Dit doe ik altijd in het begin van de week en dan leg ik de kaart op tafel zodat ik hem elke dag zie liggen en hem op tijd kan versturen.

Verjaardagkaart - diary 42

Soms neem ik naast mijn brood ook een stukje Valess ‘vlees’ of vis. Meestal heb ik in de avond namelijk geen zin om bij de pannen te blijven staan, dus dan maar tussen de middag wanneer ik nog wel energie heb ervoor!

Woensdag 16 januari

Verjaardagkaart - diary 42

Deze kwam ik tegen op Facebook en ik sloeg hem op omdat ik hem mooi vond! Want het is gewoon zo! In zingen kun je zoveel emoties kwijt.

Verjaardagkaart - diary 42

Ook maakte ik dit screenshot omdat ik zo blij ben met dat ik mijn spaarpotjes samengevoegd heb! Daarnaast bereikte ik ook de 1000 euro grens op mijn bufferrekening, voelt zó goed!

Daarnaast bezichtigden we weer een huis, deze stond in een wijk die ik niet zo goed kende, hoe ik het vond kunnen jullie binnenkort in een artikel lezen!

Donderdag 17 januari

Verjaardagkaart - diary 42

Vandaag maakte ik pannenkoeken! Heerlijk om dan voor 3 dagen avondeten te hebben, love it! Wie heeft er nog meer een hekel aan koken? Bakken is trouwens ook geen favoriete bezigheid van me, opeten wel! Maar de lekkere pannenkoeken zijn het wel waard!

Verjaardagkaart - diary 42

Wie denkt ook altijd dat hij/ zij al bijna klaar is en dat de volgende pannekoek de laatste is terwijl je er dan nog 3 kunt maken?!

Zaterdag 19 januari

Verjaardagkaart - diary 42

Dat de tubemond afgebroken is en de inhoud keihard geworden als je hem nodig hebt… gelukkig kon ik hem open knippen en zat er in het achterste deel van de tube nog wel bruikbare inhoud!

Verjaardagkaart - diary 42

Et voila! Geen scheur meer te zien! Ben blij dat het gemaakt is want het zag er zo gigantisch lelijk uit!

Zondag 20 januari

Verjaardagkaart - diary 42

Ik las het boek ‘zwarte piste’ uit. Men wat was die weer spannend!!

Verjaardagkaart - diary 42

Ik legde meteen mijn laatste Suzanne Vermeer boek neer die ik nog moet lezen. Dat is weer een zomerversie en deze speelt zich af op Tenerife, dus extra leuk om te lezen, want mijn vriendin die op Gran Canaria woont heeft op Tenerife gewoond, dus als ik alleen al de naam lees denk ik altijd aan haar.

Hoe was jullie week? Wat vinden jullie ervan dat het nu zo enorm koud is? Ik vind het maar 10x niks! Van mij mag de zomer snel weer beginnen! Ik ben nu steeds zo stijf.

One thought on “Verjaardagkaart – diary 42”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *